Skocz do zawartości
Działo

Wybuchowy Gainward!

Rekomendowane odpowiedzi

Sparwiłem sobie wczoraj Gf3 Ti 500 128 MB Gs :)

Karta jest spoko i fajnie działa ale...

po uruchomieniu 3D Marka 2001 Se 7640w połwie testów z zasilacza wydobywa się zapach zjaranej elektroniki co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można podziedzieć, że martwą (przecież to oczywiste, że coś tu śmierdzi :) )

Działo, szczelaj do sklepu po dobrą zasiłkę (i nie żałuj złota, kup coś lepszego niż zwykły zasilacz za 80zł, w przyszłości się przyda)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam jakomś badziewną zasiłke 235W, z 99 roku i na niej myka mi to wszystko co w podpisie, (grafa gainwarda) i jeszcze teac nagrywareczka...

a tak powazanie, to jaką obudowe byście mi polecili pod (kątem zasiłki i wogóle)...??? tylko nie za 300plnów...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem podobny problemik......... tyle ze na zasilce.. tez oczywiscie jakis megabajt.... 235W........ i z kompa nie smierdzialo....... ale nie moglem wogule krecic CPU.. bo poprostu byl niestabilny.... max chodzil 633@713 przez okolo 10 min :P potem zwis :) teraz kupilem jakas 350W i wszystko pieknie smiga... wiec lec chlopcze po zasilke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po przesiadce z MX na to co w podpisie i na starym dobrym piecyku Athlon T-bird 1.4 :cry: miałem zwis systemu w 3D max po 20sek na nowiutkim Codegenie=Codeshit 300W z ładną nalepką - for PIV :twisted:

Zmieniłem T-birda na Palomino bo myslałem że dostane lepszy proc (prawda) i nie trzeba będzie zmieniać zasiłki. Niestety było nieco lepiej ale i tak musiałem zmienić zasiłke.

Nie żałuj kaski tylko kup cos naprawdę dobrego.

Nie najgorszy będzie Hunt Key 350W~190zł, ewentualnie z nieco zasobniejszym portwelem kupisz Chieftec'a. Enermax i Enlight to już naprawde extra, ale za minimum 300 zyli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam jakomś badziewną zasiłke 235W, z 99 roku i na niej myka mi to wszystko co w podpisie, (grafa gainwarda) i jeszcze teac nagrywareczka...

a tak powazanie, to jaką obudowe byście mi polecili pod (kątem zasiłki i wogóle)...??? tylko nie za 300plnów...

pozdro

Możesz kupić badziewnego Codegena lub trochę lepszego Modecoma, opchąć zasiłkę z budy na Allegro (300W Codegena puscisz za 50pln :)) i kupić tamże jakiegoś Fotrona czy co innego.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. Ruskie telewizory są git! Rubin& ska roxx!!! A ani razu mi mój ukochany Rubin nie puścił dymka(230V do niestety ale dobiło Generator RoXX) Może poprostu nie działa wentylek w zsiłce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...