Działo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Sparwiłem sobie wczoraj Gf3 Ti 500 128 MB Gs :) Karta jest spoko i fajnie działa ale... po uruchomieniu 3D Marka 2001 Se 7640w połwie testów z zasilacza wydobywa się zapach zjaranej elektroniki co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a jaką mash zasilke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a jaką mash zasilke?Miał ;). Zasiłka jest już w krainie wiecznych łowów. Musisz skombinować nową :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Myśle ze nie trzeba pytać jaką ma zasiłke, przecież wiadomo że to napewno nie enlight lub chieftek (czesiek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 heh... to jaka zasilka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Można podziedzieć, że martwą (przecież to oczywiste, że coś tu śmierdzi :) ) Działo, szczelaj do sklepu po dobrą zasiłkę (i nie żałuj złota, kup coś lepszego niż zwykły zasilacz za 80zł, w przyszłości się przyda) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 najlepiej wydaj na niego 3000zl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 takie zycie. nowa karta. czas kupic zasilacz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 najlepiej wydaj na niego 3000zl :P Moze nie 3000, a 600 i ma wypasione PSU na lata 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 300W!!!!!!!!!!!!!!! Ale mysle że to wina karty? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale jaki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Standardowy z obudowy jakieś firmy Megabajt MGB - 300 ATX ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A jeśli chodzi o czas to mam go od 10 miechów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Megabajt- i wszystko jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a ja mam jakomś badziewną zasiłke 235W, z 99 roku i na niej myka mi to wszystko co w podpisie, (grafa gainwarda) i jeszcze teac nagrywareczka... a tak powazanie, to jaką obudowe byście mi polecili pod (kątem zasiłki i wogóle)...??? tylko nie za 300plnów... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja mialem podobny problemik......... tyle ze na zasilce.. tez oczywiscie jakis megabajt.... 235W........ i z kompa nie smierdzialo....... ale nie moglem wogule krecic CPU.. bo poprostu byl niestabilny.... max chodzil 633@713 przez okolo 10 min :P potem zwis :) teraz kupilem jakas 350W i wszystko pieknie smiga... wiec lec chlopcze po zasilke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 stefanito masz MX i na to nawet byle prądnica z korbką styknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja po przesiadce z MX na to co w podpisie i na starym dobrym piecyku Athlon T-bird 1.4 :cry: miałem zwis systemu w 3D max po 20sek na nowiutkim Codegenie=Codeshit 300W z ładną nalepką - for PIV :twisted: Zmieniłem T-birda na Palomino bo myslałem że dostane lepszy proc (prawda) i nie trzeba będzie zmieniać zasiłki. Niestety było nieco lepiej ale i tak musiałem zmienić zasiłke. Nie żałuj kaski tylko kup cos naprawdę dobrego. Nie najgorszy będzie Hunt Key 350W~190zł, ewentualnie z nieco zasobniejszym portwelem kupisz Chieftec'a. Enermax i Enlight to już naprawde extra, ale za minimum 300 zyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A więc to na 100% wina zasilacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A więc to na 100% wina zasilacza? Przeciez nie grafiki ;) Ze wywala cie z 3D MARKA to nie znaczy ze grafe masz siedniętą ;)8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mnie nie wywala z 3D Marka tylko podczas tetów z zasilacza wali jak z ruskiego telewizora!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 No więc tymbardziej to nie jest wina grafy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a ja mam jakomś badziewną zasiłke 235W, z 99 roku i na niej myka mi to wszystko co w podpisie, (grafa gainwarda) i jeszcze teac nagrywareczka... a tak powazanie, to jaką obudowe byście mi polecili pod (kątem zasiłki i wogóle)...??? tylko nie za 300plnów... pozdro Możesz kupić badziewnego Codegena lub trochę lepszego Modecoma, opchąć zasiłkę z budy na Allegro (300W Codegena puscisz za 50pln :)) i kupić tamże jakiegoś Fotrona czy co innego. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Tanią obudowe z dobrym zasilaczem to byc ci polecał za około 200zł. Obudowy Foxcona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 PS a co do zasilacza on nadal działa tylko jak jakaś skomplikowana gierka albo 3d Mark sie rozkręci to si bucha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 BTW. Ruskie telewizory są git! Rubin& ska roxx!!! A ani razu mi mój ukochany Rubin nie puścił dymka(230V do niestety ale dobiło Generator RoXX) Może poprostu nie działa wentylek w zsiłce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...