wladziu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Tak szczerze mowiąc to swojego czasu miałem juz wszystkie z powyzszych sterowników, ale od jakiegoś czasu jade na KX, bo słuchałem tylko muzyki a tutaj niestety KX sprawdzały sie najlepiej. Mowie niestety bo gdy ostatnio zacząlem troche grac i potwierdziło sie że KX nie nadają sie do gier(w wiekszosci gier brak poszczególnych głosów bądz całkowity brak dzwieku). Szkoda rezygnować z tak dobrego dzwięku przy sluchaniu muzyki więc mam pytanie, czy można wgrać jakieś dodatkowe Mody/PAtche czy cokolwiek innego aby KXy odtwarzały dźwieki również w grach? Jeśli natomiast nie ma czegos takiego i muszę wybierac pomiędzy grami a muzyka to które sterowniki będą najlepsze do muzyki zaraz po KX'ach i poradzą sobie z grami? Podobno ostatnie oryginalne sterowniki Creativa mają bardzo dobry dzwięk... Czy moze ktos to potwierdzic? Edytowane 22 Grudnia 2007 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 ja tam korzystam z KX i nie widzę problemu w grach no po za brakiem eax'a który to i tak tylko spowalnia kompa a dźwięk przestrzenny i tak nie jest taki dobry jak powinien być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Jakies jeszce opinie na ten temat? Bo ostatnio komputer mi sie wiesza i mam prawo sądzic ze to wina KX'ow poniewaz nieraz dzieje sie tak po wlaczeniu mp3 i ogolnie dzwiek wariuje na kx'ach ostatnio... W dodatku dzis calkowicie wysypaly sie i komp prosi o ponowną instalacje sterownikow. Tak więc nie wiem które stery teraz wybrać, a dylemat taki jak ostatnio.. Edytowane 4 Stycznia 2008 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiltel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jakies jeszce opinie na ten temat? Bo ostatnio komputer mi sie wiesza i mam prawo sądzic ze to wina KX'ow poniewaz nieraz dzieje sie tak po wlaczeniu mp3 i ogolnie dzwiek wariuje na kx'ach ostatnio... W dodatku dzis calkowicie wysypaly sie i komp prosi o ponowną instalacje sterownikow. Tak więc nie wiem które stery teraz wybrać, a dylemat taki jak ostatnio.. Ja używam oryginalnych Creativa dodatkowo mam zainstalowane oprogramowanie zarządzające kartą od Audigy4 u mnie działa ono stabilniej niz oryginalne od audigy 2 (jak to zrobic opisywałem na forum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Ok. Stabilniej ale co z dzwiekiem? Różnica jest pomiedzy YouP PAxami a najnowszymi Creativami? Bo do KX niestety sie teraz zrazilem chociaz dzwięk był bardzo ok... Edytowane 4 Stycznia 2008 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...