koczo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Jakich wyglądów/stylów używacie w Windows XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Luna srebrna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Zwykłe proste bo jest szybkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 dopoki uzywalem XP to wylaczalem style tak szybko jak moglem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Standardowy niebieski :) Wlasnie mam pytanie troche z innej beczki ale sie wiaze wiec niebede zasmiecal nowym tematem fora.... Czy i ew. jak mozna zmieniac kolory np. paska startu w xp przy jednoczesnym uzyciu efektu stylu... czy jest do tego jakis programik a moze znacie klucz w rejestrze od tego badziewia... chodzi mi zeby mozna bylo stworzyc podobny efekt jak np w Lighstarze itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 W tej chwili używam stylu Transforge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 YO Ja uzywam STYLEXP Program jest zajebisty (choc na poczatku mialem z nim problem) Zajrzyj na www.stylexp.org Narka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja nie uzywam, denerwuja mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 mi to nie potrzebne, tylko przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Ja uzywam aston shella ( www.astonshell.com ) zaje.biscie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Plex M4 (Longhorn 4008 zmodyfikowany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Mam pytanie co do StyleXp... czy ktos z was kozysta z programu do tworzenia styli, jest gdzies jakis faq/poradnik po polsku do niego... aha i mam problem jak daje zeby wyedytowac jakis plik bmp (przycisk czy pasek itp) to moge jedynie zmieniac go przy uzyciu palety kolorow z jakich jest zrobiony/namalowany a ja z niebieskiego chce zrobic inny... popocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Silver Luna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Czy ktos z was uzywa style buildera? A wiecie jak zmienic wyglad ramki po rozciagnieciu (2 przycisk ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja tam nie lubie tych kolorowych badziewi :P wylaczam zawsze wszystkie bajery bo szybciej dziala. mozna zastosowac skrakowana wersje uxtheme.dll i nie trza wtedy zadnych programikow dodatkowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...