victor89 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 mnie zalało mobo tak naprawde konkretnie - była woda wokoło slotów ram. Płytka lezała sobie na pudełkku, wszystko było zlozone na pająka i okazalo sie ze bloczek na cpu przepuszczał - woda skapywała po zapince proso na mobo... zresetował mi sie kom, włączałem go z 5 razy zanim zobaczyłem co sie stało. Oczywiscie 3 ostatnie razy nie odpalał. Wysuszylen to wszystko srajtaśmą, odczekałem 20 minut - włączyłem i śmiga pięknie... A woda kranówa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Widzisz a ludziom po kilku kroplach Fesera komp nie odpala :D Ja kiedyś kręciłem przy uchylonym oknie -śnieg zaczął się topić przy framugach i woda skapywała na parapet, mobo, grafę... Czasem poprostu odrobina farta potrzebna Edytowane 15 Marca 2008 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 co bylo to bylo wspominac nie bedem ;] nie ma co obecenie w shrakonie rebel eco 9 , niestety nie 12 , jednak chora cena a szkoda siedzi : q6600 dfi dk p35 t2 4x 1gb mushkin sp2 8800gs 2x 250 sb ultra x connect 500w proc lata poki co 3150 przy 1.3 dopiero co zlozone wiec potestuje w weekend chociaz poki co bedzie ciezko bo : wc: aquacomputer [gluteus maximus] di laing 1+t mod + rez i top alphacool bwa 122 + 2x noctua s12 ( wyciag z tylu p12 ) weze jakies dupne nowe bw o tym pozniej , zielone , na innych foto sa biale celfasty czekam na blok gpu f2 ale cos ani widu ani slychu od 2 tyg :/ ech temp idle - 45-53 na rdzeniach , spore rozbieznosci bede walczyl z ulozeniem bloku i sprawdzal , chlodnica letnia woda tez , jedna chlodnica 122 na quada to jednak przy malo , wiec w planach albo do p12 chlodnica 121 albo 122 sie zobaczy , no zmiana na tygony bedzie fotki : http://images31.fotosik.pl/222/82734e9c2664754bm.jpg[/img] http://images31.fotosik.pl/222/b9f6a3e469ea5ce9m.jpg[/img] http://images32.fotosik.pl/221/6cd25a2d13a2ea29m.jpg[/img] http://images32.fotosik.pl/221/f14d6ae58b31a066m.jpg[/img] http://images33.fotosik.pl/222/a168beb80536dc62m.jpg[/img] poki co tyle do zmiany tez zasilka , troche mi szkoda ale brak wtyki pci do grafy i saty powoduje stosowanie przejsciowek i robi sie syf w malej budzie :/ wiec zmiana bedzie na cos typu tagan u15 z odpinanymi kablami podziekowania dla plastusia za szybkie dostarczenie bloku i odzalowanie 15 zl ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wookie sam malowałeś budę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jakie tempy na NB i vNB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Widze ze dlugo na "powietrzu" nie wytrzymałas. Hehe. Witamy znowu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruper11 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Widzisz a ludziom po kilku kroplach Fesera komp nie odpala :D Ja kiedyś kręciłem przy uchylonym oknie -śnieg zaczął się topić przy framugach i woda skapywała na parapet, mobo, grafę... Czasem poprostu odrobina farta potrzebna bo jakby wszystkie podzespoły były RADZIECKIE to można by chłodzić bezposrednio za pomoca wetknięcia w SNIEG :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ta sam malowalem , dobra farba mi sie trafila bo jestem zadowolony z efektu . temp nb 40-60 idle/stres i zalezy na ile wentyle wieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A jaka malowales? Jakis podklad byl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nie , bude dostalem wymyta :D pachniala plynem jakims ;] , sucha , czysta wiec nic tylko malowac. Z malowania jestem zadowolony , poprzedni Sunbeam tez wyszedl dobrze ale tutaj nieco lepiej , ladny matowy kolor bez skaz , plamek i jakies szorstkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 I znow rozstanie z wc chlip chlip , chec zakupu szkla do aparatu wieksza poki co ;] Para fotek z Thermal 120A + 2x HFX-05 na cipsety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jezu jak teraz na to patrze co bylo do tej pory masakra :D Mala reaktywacja bedzie ekhm Sporo sie zmienilo heh w budzie siedzi , bedzie siedziec : - E5200 - DFI DKP35 T2 - 2x2gb Geil - EVGA 8800 Ultra KO - 3x250GB i inne gowna Do schlodzenia bedzie proc i grafa poki co. Na grafe leci dziadek Zalman , wymaga malej rekonwalescencji ale bedzie ok ;] Na proca aquacomputer [gluteus maximus] di :D Dwie chlodnice Black Ice - 123 + 122 , do tego 3x Xthermal BTF Pro 120 Rez EK Multi 250 Pompka jak bedzie dzialac to Laing 1T + topik jakis sie okaze co Zlaczki Koolance i wezyk chyba Feser Plyne kochany Feserek :D , koncepcji co do koloru nie ma poki co. Wszystko bedzie upchniete do Cosmo 1000. Fotki hmm na dniach jak sprzet mam nadzieje sprawnie zacznie sie zjezdzac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A czemu w Tj07 nie chcesz robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bo mi sie znudzila buda to raz , dwa mialem zmienic na cos mniejszego , ale ze znow mi palma odbila na WC skonczylo sie na cosmo , gdybym zostal przy ac pewnie wzial bym como 1100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...