jonathan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Zlookaj mi te pamiatki. Moga byc TwinMos na Winbond albo same Winbond. Pamietaj!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja dzisiaj to zrobie, a jutro w budzie pojawi sie dziura na tej wysokosci. Oczywiscie zakryta plexi. Jak wam sie to podoba???? jak zrobisz fota to może się spodoba... a tak w ogóle to nie za dżo zachodu jak na jeden wyświetlacz... zrób megadziurę na pół ścianki i wszystko pokaż... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Zlookaj mi te pamiatki. Moga byc TwinMos na Winbond albo same Winbond. Pamietaj!!!! ha... sam takich szukam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Sęk w tym że po przejściu POST kontrolę nad wyswietaczem przejmuje system i wyswietlacz staje się bezurzyteczny (nie może pokazywac błędów), wiec może równiedobrze temp. wyswietać zamiast FF bo to kompletnienie nie znaczy. Wiadomość na 100% sprawdzona bo ze stronki Epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ok... ale ten program musi działać w tle zgadza się...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Tak to jedyna wada, choc w sumie MBM nie jest taki zły, ja go np. urzywam mamiast SpeedFana. No chyba, że ktos wie jak uruchomić regulację prędkości wiatraczków w SpeedFan na 8DRA+ bo u mnie nie dziła po skonfigurowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A z tym nowym probowales???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie działa.... speedfan nie ma tej płyty w configu... strange.... ale zrobiłem to i działa... mbm5 pożera jakieś 2 Mb ramu.. to nie wiele za tak dużo... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja wolę, aby on pokazywał mi błędy... i tak ma spedfana... to styknie... ale jak ktos ma open buda to extra... Temperaturę pokazuje dopiero po wysterowaniu systemu... Też z tego nie korzystam bo mi to na nic, mam od tego SpeedFan`a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ej no ale jak wyeliminowac to przebicie??? co moge zrobic? ps. na karte zbieram ... ale jakos nie moge kasy poodkladac i ciagle ucieka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...