Lesko Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Witam !!! Mam pytanko co myslicie o Płycie głównej Abit KD7-E ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 normalnie super jest,sam bym se sprawil ale jezeli nie masz dzwiekowy i sieciowki to lepiej wez KD7 90pln drozej,a dzwiek 6 kanalow i sieciowka i kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesko Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wszyscy nie wiedza co maja powiedziec ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 sorka kd7 dokladnie 81pln drozej a obie plyty maja ten sam bios i jego mozliwosci mnie przerazaja,sam miod do o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesko Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 8O Moze popatrzec http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5336 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no plyta spoko, chodzi extra, tylko jeszcze u mnie czeka na lepszego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Witam !!! Mam pytanko co myslicie o Płycie głównej Abit KD7-E ??? plyta jest super do o/c bo np nie czyta z mostka L3 i mozna dawac mnoznki ponad 12,5 no i oczywiscie Vcore do 2,325V :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesko Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Dzieki , idę do sklepu !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 i dobrze robisz biorac ta plytke nie bedziesz mial rzadnych problemow z nia, bedziesz na maxa zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...