deek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam Ja mam pytanie w tej chwili mam 3x1GB co w sumie daje 3gb. Win xp bez problemu mi to rozpoznal. Mam jeszcze jeden wolny slot i chcialbym dokupic jeszcze 1gb.I teraz pytanie CZY TAKA KONFIGURACJA bedzie OK. czyli 4x1GB kazda kosc ? czy to bedzie wydajnie ?? czy MUSI BYC KONIECZNIE 2x po2GB kazda kosc?? I czy abit nie bede sie stawil gdy beda zajete wszystkie sloty na pamiec.Spotaklem sie z przypadkami ze plyta wariuje ale niektorym ludziom wszystko smiga OK. i XP widzi 4gb. Prosilbym naprawde o dobre rady. moze sie wypowiedza posiadacze tego abita. POZDRAWIAM . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 heh caly purepc .... zero odpowiedzi. Ale dzieki juz mam odpowiedz. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 ponieważ to głupie pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 XP prawdopodobnie nie zobaczy ~500MB, czyli będzie ok 3,5GB. Może się zdażyć, że będzie trochę gorsze Oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 heh caly purepc .... zero odpowiedzi. Ale dzieki juz mam odpowiedz. odpowiedz juz wiele razy padala na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 XP prawdopodobnie nie zobaczy ~500MB, czyli będzie ok 3,5GB. Może się zdażyć, że będzie trochę gorsze Oc. A może być tak jak jest u mnie czyli mam wsadzone 4x1gb a i tak widzi mi 3gb. Jeśli chcesz mieć pewność, że będziesz miał wykryte 4gb to, albo zmienisz windowsa na Viste 64bit lub XP 64bit tylko, że jest po angielsku. Tak jak napisał MaSell wiele razy już było o tym na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zamykam bo ile mozna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...