hans00 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tak jak w temacie szukam gier i programów do PDA, na windows mobile 6, niestety nic nie umiem znalezc. Prosze o pomoc i z gory dzieki. Mam nadzieje, ze dobry dzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tak jak w temacie szukam gier i programów do PDA, na windows mobile 6, niestety nic nie umiem znalezc. Prosze o pomoc i z gory dzieki. Mam nadzieje, ze dobry dzial.Z gier wiem, że Quake i któryś z pierwszych Tomb Raiderów dały się odpalić na PDA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 A moze macie jakies linki do progsow do filmow w roznym formacie, muzyki i gier stricte na wm. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 A moze macie jakies linki do progsow do filmow w roznym formacie, muzyki i gier stricte na wm. Pozdro No jasne, już podaję : super linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Yhy, to moze sprobujemy z innej strony, jakie progsy polecacia na wm6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...