kordek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam! Po pierwsze nie wiem czy to ten dział - jak nie to proszę o przeniesienie lub coś tam... Mam taki zestaw: GoodRam DDR2 1GB 800MHz GeForce 8600 GT Gigabyte 256MB HDTV & DVI (PCI-E) H Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Pentium Dual Core E2180 2.0 GHz (S775) BOX + dwa dyski i jeden napęd Czy pociągnie to wszystko zasilacz 350W? Zasilacz jest od obudowy jakiś IBOX... Czy mogę to śmiało podpinać? Proszę powiedzcie ,że tak bo jestem spłukany:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=252321 tu poczytaj :) a ten twój to chyba nie za bardzo polecam moją DELTKĘ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Odpali raz, bedzie stabilne, odpali i drugi, i trzeci az w koncu kiedys bedziesz pykac w jakas gierke i wyzionie ducha razem z reszta komponentow... Zastanawiam sie kiedy ludzie beda mieli swiadomosc jak istotny jest zasilacz dla bezpieczenstwa reszty sprzetu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jesli jakis IBOX, to nie podpinaj sprzetu do tego gowna, jesli bedzie jakas Delta, to jak najbardziej mozna podpinac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...