L3X-T3R Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Chciałbym poznać wasze opinie który procesor jest lepszy E2140 czy może X2 4600+. Prosiłbym o uzasadnienie, gdyż z tego co wyczytałem większy parametr jak w przypadku amd nie musi być większy wydajnością-osiągami od intela. Prosiłbym o odpowiedzi. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 E2140 bo po OC bedzie wydajniejszy od podkreconego 4600+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 OC-Intel. NON OC-AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jak wyżej, przy czym jeśli OC to dołożyłbym do E2160 - żeby wall nie zatrzymał w drodze do 3GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 ostatnio róznie z OC tych inteli .... w sumie to mma brisbane'a X2 który działa sobie na 1,450V i jedzie na tych 3 GHz ... jakoś nie odczuwam dyskomfortu związanego z cięciem klatek w grach ... no ale co komu potrzeba na codzień... ja tam za zaoszczędzoną kasę na procu i płycie dostałem 20" panoramicznego LCD HDready... nie narzekam, ogólnie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 ... ja tam za zaoszczędzoną kasę na procu i płycie dostałem 20" panoramicznego LCD HDready... nie narzekam, ogólnie. Jakos nie kumam o co Ci chodzi. W tej chwili x2 4600 kosztuje 280 zl, czyli wiecej niz e2180 (260 zl) - wiec nie wiem na czym tu mozna zaoszczedzic wybierajac AMD :| Plyty pod intela na P35 juz ponizej 300 zl - wybor jest wiec oczywisty tylko Intel i krecimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...