Oniryczny Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam! Poszukuję program którym będę mógł np usunąć strzałki z ikonach skrótów lub też by nie pokazywało folderu Moje Dokumenty w oknie Mój Komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Usuwanie strzałek: http://forum.programosy.pl/-vp286902.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 super :-) wiem że takie rzeczy się robi programem TweakXP ale nie posiadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Spróbuj progrmamem TweakUI - umożliwia i usunięcię strzałki ze skrótów, i usunięcie Moich dokumentów z Mojego komputera i wiele innych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Rowniez polecam TweakUI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Dziękuję :-) zrobiłem te uciążliwe strzałki... ale tych folderów Dokumentów jakoś nie mogę znaleźć... Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...