Skocz do zawartości
Proxy

Najlepsze W Swojej Cenie.... Co Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiam wszystkich!

Mam zamiar kupic nagrywarkę dvd i dydsk twardy. Mam ograniczony budżet, wiec szukam czegoś najlepszego w swojej klasie cenowej :)

Jeśli codzi o nagrywarkę mogłbym przeznaczyc na nią max 120zł, musi byc przede wszystkim czarna, ze złączem s-ata i z technologia LightScribe. Dobrze też żeby była "żywotna" :D

Szukajac trafiłem na taki model: DVD-REC LG GH20LS10 SATA 117zł

Na dysk twadry mogłbym przeznaczyc ok 270zł. Ma to byc dysk min. 250GB oczywiście na s-ata II , 16MB Cache , Zapis prostopadły, niezawodny. Nie chodzi mi o cichy dylsk lecz o wydajny:) Wiec to nie musi byc ultra silent propozycja :wink:

Czekam na wasze sugestie:)

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrywrka Asusa jest godna uwagi i myśle że jedna spawa jest już załatwiona :)

Co do dyskow to nadal nie wiem ktory brac?? Smasung czy Seagate ?? Moglibyście podac jakies linki do paru modeli, ktore sa warte polecenia?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrywrka Asusa jest godna uwagi i myśle że jedna spawa jest już załatwiona :)

Co do dyskow to nadal nie wiem ktory brac?? Smasung czy Seagate ?? Moglibyście podac jakies linki do paru modeli, ktore sa warte polecenia?

Pozdrawiam.

Samsung

lub od biedy :D

WD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Ja polecam jeszcze raz LG - CDRW mam w trzecim kompie od 2002 r. i śmiga jak nowa. Co do DVDRW to niestety nie trawi Verbatimów, ale co z tego... pewnie wymiana firmware'u by pomogła. Za to polecam płyty TDK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi