Proxy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wiam wszystkich! Mam zamiar kupic nagrywarkę dvd i dydsk twardy. Mam ograniczony budżet, wiec szukam czegoś najlepszego w swojej klasie cenowej :) Jeśli codzi o nagrywarkę mogłbym przeznaczyc na nią max 120zł, musi byc przede wszystkim czarna, ze złączem s-ata i z technologia LightScribe. Dobrze też żeby była "żywotna" :D Szukajac trafiłem na taki model: DVD-REC LG GH20LS10 SATA 117zł Na dysk twadry mogłbym przeznaczyc ok 270zł. Ma to byc dysk min. 250GB oczywiście na s-ata II , 16MB Cache , Zapis prostopadły, niezawodny. Nie chodzi mi o cichy dylsk lecz o wydajny:) Wiec to nie musi byc ultra silent propozycja :wink: Czekam na wasze sugestie:) Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nagrywarka moim zdaniem dobra. Co do dysku polecam seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 samsung tani, cichy i dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Samsung jak najbardziej okk Co do nagrywarki polecam Asus DVD+/-RW DRW-1814BLT LightScribe ale koniecznie box, dlaczego, sam sobie odpowiedz na to pytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxy Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nagrywrka Asusa jest godna uwagi i myśle że jedna spawa jest już załatwiona :) Co do dyskow to nadal nie wiem ktory brac?? Smasung czy Seagate ?? Moglibyście podac jakies linki do paru modeli, ktore sa warte polecenia? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nagrywrka Asusa jest godna uwagi i myśle że jedna spawa jest już załatwiona :) Co do dyskow to nadal nie wiem ktory brac?? Smasung czy Seagate ?? Moglibyście podac jakies linki do paru modeli, ktore sa warte polecenia? Pozdrawiam. Samsung lub od biedy :D WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja polecam Seagate naprawde godne swojej ceny szybkie , nie są zbyt głosne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Powiem tak, każdy poleci Ci tu czego jest fanem, wiec Ty zdecydować musisz sam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dokładnie. Ja polecam jeszcze raz LG - CDRW mam w trzecim kompie od 2002 r. i śmiga jak nowa. Co do DVDRW to niestety nie trawi Verbatimów, ale co z tego... pewnie wymiana firmware'u by pomogła. Za to polecam płyty TDK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 dysk polecę wd ale troszkę bywają głośnawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...