DarthNICK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 CHodzi mi o to co teraz kupowac? 256 czy 512DDR tj jakie kostki sie lepsze trafiaja,niestety nie mam mozliwosci icg obejrzenia,z ceny by wynikalo ze 512 sa lepszej jakosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 CHodzi mi o to co teraz kupowac? 256 czy 512DDR tj jakie kostki sie lepsze trafiaja,niestety nie mam mozliwosci icg obejrzenia,z ceny by wynikalo ze 512 sa lepszej jakosci Co do jakości dla kości :lol: to nie sądzą, żeby ich wielkość miała jakieś znaczenie. Zauważyłem tylko, że jak się ma dwie kości w kompie, zamiast jednej dwa razy większej, to chodzi szybciej - ale tak jest w przypadku SDRamów. Co do DDRów to chyba powinno być tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 hmmm... co do jednej kości to niech się wypowie ktoś inny :D ja mam dwa Kingstony ValueRam DDR 256MB i hulają na szynce 150MHz (CAS 2.5, +0.2V) pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 hmmm... co do jednej kości to niech się wypowie ktoś inny :D ja mam dwa Kingstony ValueRam DDR 256MB i hulają na szynce 150MHz (CAS 2.5, +0.2V) pozdrawiam m. Wow ja mam specteka i hulaja na 180 Mhz bez zmiany napiecia . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...