BoYan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Witam Własnie zakupiłem wspomnianą kartę ale nie chodzi mi obraz na tv czy mozecie mi pomóc. Wczesniej miałem GeForce4 a na Radeonach wogole sie nie znam Mam zainstalowane juz sterowniki CATALYST 3.1 i inne tam dodatki a nie widze nadal połaczenia z TV. :twisted: kabel sprawdzałem jest dobry TV tez wiec co sie dzieje ludzi ratujcie bo nie moge jak człowiek obejrzec sobie DivX-a na TV. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A wlaczyles TV w preferencjach ATI? (Wlasciwosci ekranu/Zaawansowane/Ekrany). Sa tam cztery obrazki demonstrujace wyswietlacze (przynajmniej u mnie na 8500, ale nie sadze, zeby na 9000 bylo inaczej). Nad nimi sa wlaczniki - ten od monitora jest wlaczony (zielony :),a od telewizora zwykle nie - musisz go po prostu wlaczyc (wlacznikiem w sterownikach - zakladam ze telewizor masz wlaczony do pradu :) Innym sposobem sprawdzenia wyjscia TV jest podlaczenie kompa do telewizora, ale nie podlaczanie monitora. Wtedy obraz pokaze sie na TV (tylko poczekaj, az sie Windows zaladuje - u mnie jakos nie chce od razu w DOSie startowac) , chyba ze masz w biosie karty ustawione wyzsze odswiezanie niz 50 Hz. Jesli nie bedziesz mial obrazu w kolorze (zakladam, ze powyzsze rady ci pomogly) - sprawdz, czy format telewizyjny odpowiada PAL-owskiemu. To juz chyba wszystko, co trzeba wiedziec o konfiguracji wyjscia TV na Radeonie :). Aha - wyrzuc TVTool'a - jest ci juz calkowicie zbedny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoYan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mam juz obraz na TV ładowanie win xp jest widoczne na TV oraz wszystkie operacje biosu natomiast jak juz sie załaduje Windows to jest tylko tapeta pulpitu i nic dalej. Nie działają filmy na Tv jest tylko cały czas tapeta. 8O :evil: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 1.Wylaczyc tv w opcji ekrany. 2.W opcjach zaawansowanych na pierwszym planie widac dwa ekrany.Jeden czynny,drugi odlaczony.Najechac myszka na odlaczony,prawy klawisz myszy,ustawic jako dolaczony i podstawowy. Od tej pory TV staje sie podstawowym ekranem.Na monitorze widzc tylko tlo(tapete). 3.Po odpaleniu i obejrzeniu filmu wrucic do pierwotnych ustawien,aby pracowac na monitorze. Troche kombinacji ale, dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoYan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hallo fajnie ekstra ale nie widze filmu wcale wszystko oprócz filmu widze np sub-edita całego i wszystko na pilpicie a filmu nie :? :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoYan Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie moge zrobic by tv był głównym monitorem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...