rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) oto linki na moj sprzecik http://www.i-imagehost.com/uploads/e7e0f87c4f.jpg http://www.i-imagehost.com/uploads/83074c6034.jpg http://www.i-imagehost.com/uploads/9fc1760d9b.jpg Edytowane 24 Grudnia 2007 przez rafiozo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Koleś...przesadziłeś. Co ty w tej tandetnej obudowie zmieniłeś ? Chyba wentylator na boczku świecący dodałeś. Niech ktoś zamknie ten temat bo zaraz się zrobi jeden wielki OT. Aha, i zmniejsz sygne bo jest imho troszkę za duża. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 ty jestes tandetny! ja poprostu kupiłem ja w sklepie bo stara nadawała sie tylko na złom!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) heh, jesteś świetny koleś. Cóż, dzisiaj to będzie już mój drugi !Raport. Pozdrawiam ;) EDIT: ja poprostu kupiłem ja w sklepie bo stara nadawała sie tylko na złom!!Ta też nie jest lepsza ;) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) uwierz nie widziałeś tamtej ona pochdziła z 1999roku i żadnej wentylacji nic!! ta to jest jak Ferrari przy maluchu!! ja także pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę Edytowane 24 Grudnia 2007 przez rafiozo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 hahaha, tylko dlaczego dajesz temat w dziale modyfikacje jeśli nie zmodyfikowałeś w niej nic ? To jest w 100% fabryczna obudowa i sens tego tematu chyba nie istnieje. Dobra, ja kończe już ten OT by % się posypią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 modyfikacją w moim kompie jest kupno nowej obudowy tak tez mozna na to spojrzec!!! myślę że nie masz sie czego czepiać jak nie chcesz nic pisać to nie pisz. chciałem tylko pokazac obudowe ktora została zmodyfikowana ale nie przezemnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dział Modyfikacje nie jest od chwalenia się nową obudową którą zakupiłeś gotową w sklepie - a do prezentowania m o d y f i k a c j i sprzętu, przerabianiu go itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...