cristiano7 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam. Mam problem Slyszalem od znajomego ze gdy kupie karte innego producenta niz mam, (w tym przypadku Nvidii z Ati) to musze formatowac caly system. NIe chce mi sie tego robic :) Pytanie: Czy to prawda o tym formacie?? dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 bajki gada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 nie trzeba ... kto ci takie bzdury opowiada ?? ;);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 DriveCleaner powinien zalatwic sprawe. Chyba ze maksymalnie jest namieszane po sterownikach wtedy nie ma wyjscia. Chyba ze chcesz sie cieszyc inna karta w przerwach od zwiech, BSOD, chaotycznych restartow ect... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...