MF Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 http://www.almico.com/speedfan408.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 jest automatyczna regulacja obrotow wentylatora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 niestety nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A mi niepokazuje prędkości wentylatorów .... lipa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A mi niepokazuje prędkości wentylatorów .... lipa :evil:Dla mnie to bez różnicy. Mam wodne chłodzenie CPU... BTW czy jest coś w stylu SpeedFan-a co może zapisywać tepmeratury i obroty FAN-ów w LOG-u?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 tak. mbm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 mam speedfana 4.07 i zczytuje co trzeba z nforce2. Automatyczna regulacja nie dzila, ale podaje obroty i temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 no jak nie reguluje obrotow to mbm lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 zinsalowalem go i temp proca pokazuje mi 42 a w biosie 44 lipa!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 chaintech na nforsie (apogee) ma taki programik... jesli to ustrojstwo nie reguluje to mniej wiecej to samo... Pokazuje napięcia i temp i obroty z 2 fanów.. (tylko płyta ma sloty na 4 w sumie z chipsetem) ale to się wytnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...