Karoopl Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witajcie. Zachcialo mi sie wczoraj wypalic plytke i zostalem zmuszony do zainstalowania nero, instalowalem z plyty, ktora dostalem do nagrywarki, przy okazji zainstalowalem program do updateowania firmware. Program znalazl nowy bios v 1.02, wiec postanowilem go wgrac, wgral sie bez problemu, program zarzadal uruchomienia ponownego komputera, tak tez zrobilem... I po tym zabiegu bios i windows nie znajduja nagrywarki, do tego nie moge wyjechac "tacka" napedu. Nagrywarka jest na gwarancji, ale nie mam paragonu/faktury z komputronika, a w gwarancji LG jest napisane, ze musi byc dowod zakupu. Jest w ogole sens wysylac im naped? Uznaja mi gwarancje? Chyba, ze ktos juz mial podobny problem lub wie jak wgrac stary bios 1.00 do nagrywarki, to nie sadze, ze nie musialbym wysylac nagrywarki do LG. Dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mozesz sprobowac bez paragonu. Ja kiedys wiozlem dysk w plecaku na rowerze i skakalem sobie po drodze. Po podrozy dysk przestal dzialac. Poszedlem do sklepu a oni sprawdzili czy byl on u nich kupowany i wyslali na gwarancje. Dalem Caviara 8GB a dostalem Seagate 20GB Bylo to dosc dawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaRam Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 W sprawie LG. Musi byc dowolny dowod zakupu (nawet xero). LG nie przyjmuje napedu bez dow. zakupu. Jesli masz problem a karta gwarancyjna jest wypisana mozesz sprobowac. Ale polecam ci pojsc do sklepu i dac na piwo aby wystawili ci dowod zakupu i czysta karte gwarancyjna. Jesli nie a masz czysta karte porzycz paragaon od kolegi na kwote 100-130 zl byle bylo by wpisane cos co moze podlazic pod naped i dany sklep mial takie cos w swojej ofercie (paragon z miesnego raczej nie bedzie przyjety) wyslij pusta karte + paragon i po klopocie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...