Gość 71proste Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mialo cos byc na weekend,jeszcze sie nie skonczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) co ze zdjeciami ukladu ktore nam ryba obiecales? Zdjecia sa zrobione, tak samo jak uklad. Bez izolacji i zapinki, ale jest ;] Zdjecia wieczorem jak bede w pyrlandii, bo tutaj w domu moge zapomniec o uploadzie, nawet forum mi leeeeedwo co dziala. :mur: Edit: zdjecia jednak jutro, bo dzisiaj nie jade. Uklad dziala i zaliczyl -60 bez izolacji :P Pierwszy post zaktualizowany. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 No wypas bardzo mi sie podoba,co tam duzo gadac ;) Jakiego koloru beda oploty,bo chyba gdzies to przegapilem. -60'C jak najbardziej pasuje,termometr mam nadzieje nic nie zaniza :) Niech ta zapinka juz dochodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 No wypas bardzo mi sie podoba,co tam duzo gadac ;) Jakiego koloru beda oploty,bo chyba gdzies to przegapilem. -60'C jak najbardziej pasuje,termometr mam nadzieje nic nie zaniza :) Niech ta zapinka juz dochodzi:) Na ssacej bedzie elo niebieski, natomiast na kabelki wrzuce czarny wg zyczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) czy wlasciciel planuje w pozniejszym czasie dodanie drugiego kompresora i zamowienie kaskady?? bo ta podstawa jest ciut za duza Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 czy wlasciciel planuje w pozniejszym czasie dodanie drugiego kompresora i zamowienie kaskady?? bo ta podstawa jest ciut za duza [ciach!]a, nastepnym razem zrob sobie podstawe o wymiarach dolu skraplacza, kompresor przykrec do jego gory, tak bedzie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 [ciach!]a, nastepnym razem zrob sobie podstawe o wymiarach dolu skraplacza, kompresor przykrec do jego gory, tak bedzie najlepiej. :lol: nie no, nie musi być bardzo mała ta podstawa ale jakis umiar trzeba zachować :D pacz tutej :unsure: zmiesciła by sie autokaskada ale gosc chce SS więc, trza zrobic SS i zmarnowac troche miejsca :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Podstawa faktycznie jest duza,nie ma co sie oszukiwac,czy pod kaskade?szczerze o tym nie myslalem,ale podsunales mi pomysl,kto wie na ile zabawa mi sie spodoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Kaskade to bedziesz chcial max po 2 tygodniach od otrzymania fc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 I zastanów się teraz, bo potem kolejne dwie wysyłki na wyspę ;) i ten stracony czas i nerwowe oczekiwanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 spora to podstawa rzeczywiscie :blink: podaj wymiarki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 I zastanów się teraz, bo potem kolejne dwie wysyłki na wyspę ;) i ten stracony czas i nerwowe oczekiwanie :D Panowie, litosci, ledwo co to poskladalem, a wy juz kazecie mi to rozkladac :( spora to podstawa rzeczywiscie :blink: podaj wymiarki ;) 45x55... Yoto duzo mniejszej nie mial, a tutaj jest "troche" wiekszy skraplacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 zapinki poszły robienie pianki (wiecej takiej nie robie ryba, rzeźba w [ciach!]ie mozna by rzec :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 ryba podaj mi wymiary tego FC i dokladna wage oki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Wow:) Gratki gratki To bedzie dobry uklad,kiedy wysylasz :),normalnie juz sie doczekac nie moge,tempy wypas Edytowane 15 Stycznia 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Zastanawiam się czy sobie takiego nie zamówić Edytowane 15 Stycznia 2008 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Mam pytanie. Ile kosztuje złożenie takiego zrobienie takiego zestawu?? Tutaj masz cennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) No i se skonczone: Na 260W robi to -43*C mozna bylo troche lepiej, ale wole zeby to dobrze trzymalo temp, niz sie klucic o 1-2 stopnie. Jeszcze tylko puszka i elektryka i won z tym ukladem do wlasciciela ;] Edyta: No tak, jeszcze wypicuje rurka na tloczeniu i filtr, zeby czasem forumowi onanisci estetyki nie marudzili. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 fajna wtyczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 No w koncu doczekalem sie :) Mam nadzieje,ze pojdzie w tym terminie,ktory jest ustalony :) dziewczyna przestraszyla sie jak zobaczyla fotki :E btw:odezwij sie na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 przestraszy sie jak to odpalisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tak tez sobie mysle :),zastanawia mnie czy to bedzie bardzo glosne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tak tez sobie mysle :),zastanawia mnie czy to bedzie bardzo glosne? Idzie przy tym wytrzymac ;] glosne jak kazda inna klimatyzacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) albo lady chlodnicze w supermarketach ;) Edytowane 21 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Aha czyli cos w rodzaju klimatyzatora :) Da rade,ma dzialac o to chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 No w koncu doczekalem sie :) Mam nadzieje,ze pojdzie w tym terminie,ktory jest ustalony :) dziewczyna przestraszyla sie jak zobaczyla fotki :E btw:odezwij sie na gg może się polubi z FC :D to ma chodzić 24h? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 może się polubi z FC :D to ma chodzić 24h? To jest raczej zestawik do benchu niz 24h ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak najbardziej do benchowania-tylko i wylacznie :) 24/7 az taki krejzol ze mnie nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Na sam koniec pozostawilem zrobienie ladnej i bezpiecznej! elektryki: No i najciezsza z prac na dzisiaj, pakowanie -> prze[ciach!]a sprawa z tym byla. No i koniec (zostalo przymocowac kilka naklejek i owinac w folie). Jutro wysylka do wlasciciela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...