piotrek200 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam! Mam Athlona XP 2000, 512 ram ddr(za około tydzień dokupuje 1gb do tego), starego geforca 4 mx440 agp8, płyte główną MSI KT4V (MS-6712), zasilacz Codegen "S" 300W 300X1. Chciałbym kupić nową grafikę i zasilacz. Karta graficzna do max 300zł a zasilacz do 100. Co radzicie? Co do karty to mam pewien model na oku. Jest to PALIT GF 7300GT 256MB DDR3. Macie jakąś lepszą propozycje dla mojego krzemowego złomu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pominę że karta sie nie rozwinie na tym sprzęcie. Co do zasilacza to było! Szukaj! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Delta, Fortron, Modecom MC (nie FEEL), Amacrox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 a tam sie nie rozwinie-trochę np podkręci jeszcze tego athlonka i nie sądze żeby sporo jej mocy leżało odłogiem-przecież nie jest to też jakiś tam rzeźnik znowu :D a zasilacz to możesz wrzucić http://www.allegro.pl/item286912337_fortro...cy_wroclaw.html albo taki sam znaleźć tylko mający 350W-też wystarczy całkowicie-miałem kiedyś przy dość prądożernym zestawie i napięcia perfekcyjnie trzymał dlatego go polecam a nie jakieś delty czy coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...