Skocz do zawartości
Gość X1950Pro

Laptop - Co Kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Temat poruszany wiele razy, ale każdy ma inne wymagania odnośnie poszczególnych komponentów.

Moje wymagania względem laptopa to:

- przede wszystkim wygląd, żadnych białych babskich laptopów

- procesor Pentium M lub Core Duo lub Athlon 64 X2 lub Turion, żadnych Celeronów i Sempronów

- pamięć DDR2, jest tania, a chce Vistę zainstalować na nim

- dysk przynajmniej 60 GB

- grafika jest ważna, miałem Radeona 9000 w Dellu D600 i była trochę za słaba, żadnych Intel X3100 lub GMA950, bo to słabe. Liczę przynajmniej na Radeona X300.

Ważna jest również marka, nie chce zbytnio Acerów, seria Extensa wygląda obiecująco, ale chcą za dużo za nie.

Cena to maksymalnie 2000 zł.

Edytowane przez X1950Pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli akcja z toshibą nie wyszła?

szukaj wśród turionów, tu jest szansa na x2 i inną grafę niż intel.

Jeżeli chodzi o c2d to nie mając kasy zapomnij o lepszej grafie.

Ja bym proponował :dell vostro 1000 (turion x2, ddr2 i ati xpress 1150), asus pro 50m (turion x2, ddr2 i gf7000m) czyToshiba A215 S4697 (turion x2, ddr2, ati x1200).

Jeżeli chodzi o pentium m to HP Compaq nw8240 (ddr2 i ati mobility fire gl v5000). Dell 810 ma ati x600.

itd itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi