MaleJol Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, Mam dziwny problem z moim Windowsem. Mianowicie czasami kiedy odpalę plik wideo na youtube to bardzo mocno mi klatkuje. Dosłownie nie da rady oglądać, bo nowe klatki pojawiają się mi co 2-3 sekundy. Czasami również nie mogę przełączyć się między kartami w Firefox. Po prostu klikam na inną otwartą kartę a przeglądarka zostaje i tak w aktualnie otwartej karcie. Problem nie zawsze występuje. Wczoraj wieczorem youtube mi się zacinało, a teraz wszystko dobrze chodzi. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Posiadam 1 GB Ramu (Twinmos Dual Channel), 1,5 GB pamięci wirtualnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A problem pojawia się , tak że na innych przeglądarkach ? Jeśli tak , to być może jest to problem po stronie sterowników karty g.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaleJol Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 To nie jest wina karty graficznej. Tak się składa że 2 tygodnie temu zmieniłem kartę na inną. Na poprzedniej też tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Akurat przycinanie YT może nie być związane z awarią VGA , może masz po prostu słabe łącze albo gdzieś po drodze są duże opóźnienia . To samo może być przyczyną zwiechów FF . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 a czy wystepuje nie zaleznie od ilosci odtwartych okien i zakladek? Ile posiadasz rozszerzen w firefoksie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...