MaryGave Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam chciałbym kupić sobie laptopa który będzie mi służył do internetu i też słuchania muzyki z dostępem do internetu poprzez wi-fi abym miał dostęp do internetu na całym domu. Obecnie mam internet przez radiówke i czy też dało by się zrobić tak jak napisałem, że mogę mieć neta na cały domu ? i ile takowy laptop do moich wymagań będzie kosztował ? ekran może być 15" i będzie na nim system linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 a nówka czy używany? jeżeli używka to dell d600 na 2megowym dothanie będzie git. Xp śmiga jak szalony, filmy, muza,net,aplikacje, nawet gierki na 32Mb ati, wi fi na pokładzie..Cena =>allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 jak nówka to coś takiego jak mój bedzie ok - Acer Extensa 5220. Jak za 1500zł wypasior. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 W zasadzie szukam tego samego co kolega @MaryGave tj. lapka do 1600zl, glowne zastosowania to muzyka i internet radiowy. Poleci ktos cos jeszcze czy ten Acer Extensa 5220 to najleopsze rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Podłanczam się do w/w postu. Również szukam czegoś w granicy 2k zł. Czy ten Acer to dobre rozwiązanie, czy lepiej nie inwestować w niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...