Skocz do zawartości
sthEn

Denerwujący Problem Z Telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktos może, dlaczego mój M600 czasami nie rozpoznaje artysty albo albumu podczas wrzucania całych płytek na karte pamieci? Na 100% dane sa wpisane w plik, bo zawsze recznie edytuje jesli czegos brakuje, a mimo to wciaz ten sam błąd. Ogolnie to by mi to nie przeszkadzało, ale jezeli odtwarzacz zacznie odgrywac ten plik, to automatycznie wszystko sie kaszani i zaczyna nagle odgrywac wszystkie piosenki po kolei w parusekundowych odcinkach.

Tak brzmi przykladowy 'zepsuty' już kawałek - http://zepsuta.mp3.patrz.pl/

Probowalem 5 roznymi programami do zmiany tagów w mp3, i zawsze to samo. Odkrylem natomiast pewna dziwna zaleznosc - poki muzyki mam w okolicach 200-250mb, to wszystko jest w porzadku. Jesli przekrocze jednak te ~250mb wrzuconej na kartę muzyki - zaczyna sie psuc tak jak opisalem wyzej. Karta 1GB Sony, wiec teoretycznie powinna byc dobra (firmówka jakby nie patrzec). Nawet jak ja sformatuje, jest to samo - powyzej ~250mb powtórka z rozrywki...

Naprawde jest to wkurzajace, bo nie po to kupilem karte, zeby ja wypelnic tylko w 1/4...

Pozdrawiam,

sthEn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie kupiles karte pamieci? Moze to podrobka..

Oprogramowanie aktualne ? Zaktualizuj do najnowszej wersji seusem (sony ericsson update service) albo przez fota, wbudowany w telefonie, bedzie sciagal dane z sieci takze kup pakiety danych lub policz sobie ile to kosztuje wg stawki Twojego operatora ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprogramowanie PDA - R6A16, wiec chyba najnowsze z tego co sie orientuje. Karta pamieci - kochane Allegro, wiec niby moze byc tu problem. Z drugiej jednak strony - specjalnie instaluje WSZYSTKO na karcie pamieci. Jakies 200mb juz zapchałem grami, dodatkowe prawie 200mb poszlo na Tomtoma 6 + mapy, i wszystko dziala perfekcyjnie. Film wgram jakis, to też działa... Mam tylko problem z tymi nieszczesnymi MP3 :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi