sthEn Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Wie ktos może, dlaczego mój M600 czasami nie rozpoznaje artysty albo albumu podczas wrzucania całych płytek na karte pamieci? Na 100% dane sa wpisane w plik, bo zawsze recznie edytuje jesli czegos brakuje, a mimo to wciaz ten sam błąd. Ogolnie to by mi to nie przeszkadzało, ale jezeli odtwarzacz zacznie odgrywac ten plik, to automatycznie wszystko sie kaszani i zaczyna nagle odgrywac wszystkie piosenki po kolei w parusekundowych odcinkach. Tak brzmi przykladowy 'zepsuty' już kawałek - http://zepsuta.mp3.patrz.pl/ Probowalem 5 roznymi programami do zmiany tagów w mp3, i zawsze to samo. Odkrylem natomiast pewna dziwna zaleznosc - poki muzyki mam w okolicach 200-250mb, to wszystko jest w porzadku. Jesli przekrocze jednak te ~250mb wrzuconej na kartę muzyki - zaczyna sie psuc tak jak opisalem wyzej. Karta 1GB Sony, wiec teoretycznie powinna byc dobra (firmówka jakby nie patrzec). Nawet jak ja sformatuje, jest to samo - powyzej ~250mb powtórka z rozrywki... Naprawde jest to wkurzajace, bo nie po to kupilem karte, zeby ja wypelnic tylko w 1/4... Pozdrawiam, sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Gdzie kupiles karte pamieci? Moze to podrobka.. Oprogramowanie aktualne ? Zaktualizuj do najnowszej wersji seusem (sony ericsson update service) albo przez fota, wbudowany w telefonie, bedzie sciagal dane z sieci takze kup pakiety danych lub policz sobie ile to kosztuje wg stawki Twojego operatora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Oprogramowanie PDA - R6A16, wiec chyba najnowsze z tego co sie orientuje. Karta pamieci - kochane Allegro, wiec niby moze byc tu problem. Z drugiej jednak strony - specjalnie instaluje WSZYSTKO na karcie pamieci. Jakies 200mb juz zapchałem grami, dodatkowe prawie 200mb poszlo na Tomtoma 6 + mapy, i wszystko dziala perfekcyjnie. Film wgram jakis, to też działa... Mam tylko problem z tymi nieszczesnymi MP3 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 podłącz do SEUS'a i nawet jak masz najnowszy soft, niech jeszcze raz go wgra Ew. master reset, też jest taka opcja, próbowałeś ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Miałem coś podobnego i winna była karta :) A co do odtwarzacza to zmień sobie na jakiś inny. Polecam zobaczyć na www.my-symbian.com lub www.symbianos.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...