NFS Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam jako, że ram ostatnio potaniał zastanawiam się nad konkretnymi modelami: Patriot LLK 800 Corsair Które będą lepsze pod kątem OC? Chyba,że w podobnej cenie dostane coś innego/lepszego? Wszelka pomoc i uwagi mile widziane. Pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Corsair, ale weź z allegro w rev. 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) te będą dobre ? allegro Edytowane 25 Grudnia 2007 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Będą ok. Sam mam Corsarze na DDR400 i nie narzekam. Ładnie się podkręcają. Polecam też zobacz OCZ Special Ops CL4 667MHz - kiedyś składałem na nich kompa i leciały aż miło. tylko szkoda ze wtedy kosztowały 280zł :D:D no, takie prawa rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 te będą dobre ? allegro tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 J.w. Corsairy rev. 7.1 Bądź też jeśli liczysz każdego zeta: Kingstony na Epidach :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 OK czyli zamawiam Corsair :-P dzięki wszystkim za pomoc. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Good choice.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 a jak w porównaniu do tych Corsair'ów 7.1 wypadają Transcendy AxeRam 800+ na D9GMH ? 30zł droższe przy 2GB od korsarzy. warto dopłacać? interesuje mnie OC w granicach 1100MHz ;) (biorę pod uwagę, że mogę trafić na gorszy egzemplarz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...