czater Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam! Mam do Was pytanie odnoście a-daty a konkretnie pamięci DDR2 800mhz ale nie tych EE tylko tych zwykłych, powiedzcie mi, a raczej napiszcie :P jak one się kręcą?? Opłacalne są w stosunku cena/możliwości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Na zwykłych to nie pokręcisz, na EE musiałbyś dobrze trafić bo kiedyś były na micronach, a teraz to żadkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 to ciekawe bo ja widziałem jak ktoś miał zwykłe a daty 4x1GB i też ładnie mu się przekręciły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 to ciekawe bo ja widziałem jak ktoś miał zwykłe a daty 4x1GB i też ładnie mu się przekręciły...zgadza sie nawet OEM potrafi sie pieknie krecic,tylko trzeba miec farta i trafic na dobre kości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 wiecie mi nie trzeba jakiś super wyników. Wystarczy, że z 800mhz cl5 zjadę ją na cl4, da radę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Co to zanczy pięknie się podkręcają - bo jak 500MHz na 5-5-5-15 to ja dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Co to zanczy pięknie się podkręcają - bo jak 500MHz na 5-5-5-15 to ja dziękuję.na pewno nie podkręcają sie tak dobrze jak najwspanialsze Cruciale :D A tak na serio, to spokojnie idą na 940mhz przy 4-4-4-12@2.25V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Co to zanczy pięknie się podkręcają - bo jak 500MHz na 5-5-5-15 to ja dziękuję. taki wynik to i tak by było dobrze jak na te kości. ...Andrew chodzi o zwykłe a-daty Edytowane 26 Grudnia 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 taki wynik to i tak by było dobrze jak na te kości. ...Andrew chodzi o zwykłe a-daty tak, wiem, że chodzi o zwykłe. Czytałem trochę o nich na necie(zagraniczne forum) Jutro jadę do arche.net i biorę te A-DATA'y value 2x1GB. Zobaczymy jak się sprawują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jak dobrze trafisz to 1100 MHz CL4 i do 2,2V sie zmieścisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jak dobrze trafisz to 1100 MHz CL4 i do 2,2V sie zmieścisz :)farciarz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jak dobrze trafisz to 1100 MHz CL4 i do 2,2V sie zmieścisz :) pod warunkiem że trafisz Microny :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Co to zanczy pięknie się podkręcają - bo jak 500MHz na 5-5-5-15 to ja dziękuję. A co 1000 mhz i cl5 to źle . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 @up jak dla mnie bardzo dobrze @topic wiece ale w sumie temat to chyba do zamknięcia bo kupiłem Team Elite i pisze o nich w innym wątku. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Co to zanczy pięknie się podkręcają - bo jak 500MHz na 5-5-5-15 to ja dziękuję.Tyle przy 1,95V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 pod warunkiem że trafisz Microny :-P Nie tylko Micron tak potrafi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie tylko Micron tak potrafi :P wątpię :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tyle przy 1,95V.promos tyle zrobi przy takim napieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 kupiłem te zwykłe a-daty. Seria ADQUE czy jakoś tak, czyli prawdopodobnie Elpida. Po wstępnych testach 900mhz 2.15V 4-4-4-12. Wyżej nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...