hojrak6 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Mam problem z moim laptopem i Ubuntu, Po instalacji ubuntu wyszedl komunikat Low Graphic mode MOge wybrac Configuruj, Zamknij , Dlaej Gdy zrobie konfiguruj ustawie sterownik do grafy i monitora, ustawie rozdzielczosc po wejscie w poulpit i tak musze zrobic wszystko od nowa. Na pulpicie gdy wszystko poustawia musze i tak sie wylogowac i zalogowac. Niby juz wszystko ustawione ale za kazdym razem jak wlaczam komputer musze wszystko od nowa ustawiac bo ten blad nadal sie powtazra. Ubuntu 7.10 AMD 64. Wie ktos moze o co chodzi ?? Pozdrawiam Wesolych Swiat Edytowane 25 Grudnia 2007 przez hojrak6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Hmm poczytaj o xorg i go skonfiguruj. Ewentualnie zadaj takie pytania zadaj na forum ubuntu, szybciej padnie odpowiedź, ba! Czasami nawet człowieka poprowadzą za rączkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jak wyżej próbuj albo zainstaluj na tym laptopie (Też mam ten sam model :) ) Debiana. Szczerze żadnych problemów nie miałem a Ubuntu jakieś dziwne rzeczy wyprawiało na moim lapku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...