grzsds Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wiem ze takich pytan bylo milion ale potrzebuje szybko uzyskac odpowiedz. Doradzcie co mam kupić do 200 zł 2x1 giga ddr2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 a co masz bana na google ? :lol2: Powiedz jaką masz płytkę bo czy 667 czy 800 nikt wróżką tu nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzsds Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 wiedzialem ze odrazu wyskoczycie z takimi postami zamiast pomóc....ram bedzie na jakiejs plytce chipsecie Intela - P35 abita lub msi . A pytam sie bo gogle przeczesałem wdłuz i wszerz i dalej jestem w kropce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) poza tym mozesz miec 3gb elpid z allegro i to bedzie najwydajniejsze. 3x http://allegro.pl/item287752173_selekcjono...67_elpida_.html plus 9zl za wysylke i masz na 4lechy :D Edytowane 27 Grudnia 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Popieram przedmówcę za tą kwotę będziesz miał 3x1gb na elpidach więc spoko sprzęcik :D Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzsds Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 To że sa na elpidach to cieżko mi uwierzyć...kosci nie musza byc tanie jak juz mówiłem do 200 zł chodzi głownie o duże mozliwości OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 To że sa na elpidach to cieżko mi uwierzyć...Na kościach na pamięciach masz taki szpanerski napis ELPIDA zwróć uwagę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzsds Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Na kościach na pamięciach masz taki szpanerski napis ELPIDA zwróć uwagę :wink: zdjęcie a rzeczywistosc to 2 rózne rzeczy zazwyczaj :) Myslałem o tych pamiatkach CORSAIR Twin2X 2x1024MB 667Mhz DDR2 CL4 REV. 7.1 chodza po 150 zl Edytowane 27 Grudnia 2007 przez grzsds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 tez bardzo fajna opcja ale ja bym wolal wiecej ramu anizeli wyzej taktowanego. Roznica w taktowaniach nie zwroci ci roznicy 1gb ramu poza tym elpidy tez sie troche kreca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...