Skocz do zawartości
Milo

Ramy!!!??

Rekomendowane odpowiedzi

Niemówmy juz o infinionach bo one juz są na 100% DDR 266 chodzi mi teraz czy opłaca sie je wymienic na Specteca i czy te ramy tej firmy są dobre??oczywiscie mowa o DDR 333!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie mam taka zamiane. Czekam na te Infineony tylko napraawde 333 a nie z tej <span style="color:red;">[ciach!]</span>ej serii. Chodza na 166MHz 5-2-2-2,5 wiec nie jest zle. Ale zadaj od nich czegos w cenie. Bedziesz troszke w plecy w innym wypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sa to firmówki w pełnym tego słowa znaczeniu. W wielu sklepach są sprzedawane jako no-name. Ja równiez je mam i kupiłem własnie jako no-name chodza na 5, 2, 2, 2.5 co jest wynikiem niezłym choć szkoda że nie idą na CL 2.0. Jeśli masz do wyboru wymiane Infineon 266 na SpecTek 333 to bierz SpecTek pod warunkiem że dostaniesz zwrot rózniecy w cenie. Bo rozumiem że za Infineon DDR266 płaciłeś jak za 333.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie wiem brac te SpecTeki?!?!Bo na Samsungi albo inne dobrej firmy bede musiał pewnie czekac w holereeeee a ja niechcem czekac a watpie zeby mi kase zwrucili bo pewnie powiedziom ze u nas Specteki sa sprzedawane jako firmówiki i co wtedy z nimi nie pogadasz :(!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra piszę jasno i wyraźnie :) Jeśli nie masz wyboru to zamiast Infineonów 266 bierz SpecTek 333 napewno będa lepsze. Ja bym się mimo wszystko kłócił o zwrot róznicy w cenie, ale jeśli z jakichś wzgledów nie chcesz się kłócić trudno Twoja starata, ale SpecTek napewno beda lepsze niż te Infineon, które masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...