Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam! Poszukuję wentylator na procesor AMD Athlon64 3200+ s939 na płytę ASUS a8n-e nForce4 Ultra i chciałbym jeśli się da zakupić jakiś pasujący na te mocowania które są już zamocowane na płycie głównej wg rysunków na stronach widać że Arctic Cooling 64 Pro PWM pasuje ale gdy zapytałem w sklepie nikt nie wiedział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z wydajnych i jednocześnie rozsądnych cenowo to Arctic Cooling Freezer 64 PRO. W zupełności wystarczy :wink: . Zmieści się na 100% :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 mam trochę przerobioną budę i odkręcanie płyty głównej to dla mnie katorga więc szukam czegoś co bez zmiany mocowań wejdzie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Masz zamontowaną standardową ramkę do montażu chłodzenia tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 był już ten kosz czy jak to się zwie na płycie głównej jak zakupiłem w sklepi i na to zapiąłem ten boxowy fan co był razem z procesorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 jeżeli masz koszyczek to fryzjer wejdzie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 no mam ten fabryczny i chcę coś co wejdzie w to bez wykręcania płyty głównej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-brutal1ty- Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 no mam ten fabryczny i chcę coś co wejdzie w to bez wykręcania płyty głównej ;-) Czyli jak już kolega wcześniej wspomniał Arctic Cooling Freezer 64 PRO będzie pasował bez problemu. Po prostu nakładasz pastę termo nakładasz chłodzenie i zapinasz. Zasada podobna jak w BOX'ie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) podobna... bo bez pasty... ;-) teraz muszę tylko znaleźć fan do mojej grafy bo to pasynwe 46 stopni mnie irytuje... Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Pasta jest w komplecie. naniesiona na spód coolera. Wysokich lotów nie jest bo to mx-1 ale na start wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 mam gdzieś w tubce Arctic Silver 5 ale jakoś nie zauważam żadnej różnicy z pastą jak i bez niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...