d3st Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Witam niedawno zakupiłem tuner tv Winfast tv2000 xp expert. Niestety po podłaczeniu go i zainstalowaniu sterowników, po właczeniu programu do oglądania tv wyskakuje bład: "Nie można znależć dostępnego urządzenia BDA" - brak jakiegokolwiek obrazu w programie oraz nie wyszukuje żadnej stacji. Ma ktoś jakiś pomysl? :F Edytowane 28 Grudnia 2007 przez d3st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moze zassij najnowsze stery ze strony LEadteka. Tez mam to , niedawno instalowalem na DS3 i nie mialem zadnych problemow. Rewizja I PCB oraz A tunera , czip Conexanta , chyba nowsza reiwzja 2388-29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3st Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 k tnx za pomoc juz wszystko dziala blad podczas instalacji sterownikow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3st Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 niestety mam kolejny klopot. Tym razem mam dzwięk tylko na niektorych kanałach na reszcie kasza. Podłaczyłem dźwiek przez svideo -> karta dźwiekowa. Jedynie na kanałach które automatycznie maja dzwięk stereo mam dźwięk na reszcie kasza, zmieniałem ustawienia dźwieku dalej to samo. Jakieś pomysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 niestety mam kolejny klopot. Tym razem mam dzwięk tylko na niektorych kanałach na reszcie kasza. Podłaczyłem dźwiek przez svideo -> karta dźwiekowa. Jedynie na kanałach które automatycznie maja dzwięk stereo mam dźwięk na reszcie kasza, zmieniałem ustawienia dźwieku dalej to samo. Jakieś pomysły nie napisałeś której wersji softu używasz. Jeśli pvr2 spróbuj 'a', żeby zmienić z pal b na pal g. czy któreś inne z palów. Poza tym kasza czy szum? ;) (potencjalnie jeszcze klawisz h, ale nie pamietam w której wersji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3st Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) wielkie dzieki przycisk h dziala naprawde jeszcze raz tnx Edytowane 28 Grudnia 2007 przez d3st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 k tnx za pomoc juz wszystko dziala blad podczas instalacji sterownikow..tzn co zes zrobil? bo ja mam podobny problem? nie dzialaja mi w ogole sterowniki... tylko na dscalerze smiga tv :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...