Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam ! Posiadam ram Patriot PC2-6400 Low Latency 800Mhz 4-4-4-12 2,2V Lecz działa na timingach (takie automatycznie ustawił bios ) 5-5-5-16 1,8V Chciał bym więc ustawić tak jak zaleca producent czyli 4-4-4-12. Nieznam się na timingach pamięci i niewiem jaka opcja jest lepsza ..... A więc tak ustawiam timingi na 4-4-4-12 ale nigdzie w biosie nie mogę znaleźć opcji ustawienia napięcia ram ! Płytka to Asus P5K-Deluxe Wifi AP-Solo Proszę o Pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Skoro wiesz że chodzi na 1.8v to w jaki sposób to znalazłeś ? Jeśli nie ma to update biosu zrób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 CPU-Z Update robiłem z jakieś 2 tyg temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 dram voltage w configure system performance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 dram voltage w configure system performance Takiej opcji tez niema ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Advanced/JumperFree Configuraion/DRAM Voltage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Zrobiłem jeszcze raz update biosu i moim oczom pokazała się opcja DRAM Voltage ! Dzięki za pomoc ! Temat do Zamknięcia ! Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...