KRISTERS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam! Mam pytanie czy laptop HP 530 będzie dobrym wyborem do ceny 2500zł? Proszę o szybkie odpowiedzi i może o jakieś sugestie( inne modele) do tejże właśnie ceny. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Z tego co widze to jest niezły sprzęt i jak sklep masz na miejscu to też duży plus (wiadomo gwarancja itp.) no wydaje się że chyba nie jest wart 2500zl! ale jak sie chce kupić w takim sklepie to liczyc na tani zakup nie można:( Edytowane 27 Grudnia 2007 przez rafiozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 tylko zwroc jeszcze uwage na to ze ten HP ma tylko jeden slot na pamiec co moze stanowic problem i bateria w tym lapciaku do rewelacyjnych nie nalezy. osobiscie w tej cenie szukal bym czegos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) wiecie co? chyba taki bedzie lepszy ACEREK kupi sie jeszcze 512 mega zainstaluje XP bo mam i tysiak w kieszeni :) co wy o tym myślicie ? bo do neta i pracy to chyba wystarczający komp no nie ?? i powiedzcie czym różnią sięmatryce w tym modelu glar od non-glar? czy tylko tym że ta jest świecąca czy może czymś lepszym i czy ich wybór to tylko kwestia gustu? prosze o odpowiedzi dzieki o i czy tu w lapkach jest DUALL na pamięciach czy do tych 512MB mogę dokupić 1 GB i bedzie śmigać? jak to jest w lapkach ? Edytowane 27 Grudnia 2007 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 dokupienie do niego ramu to żaden problem!! Jeśli mowisz o tym żeby net śmigal to raczej taki wystarczy!! jak nie masz wielkich wymagań to w sumie choć na kasie zaoszczedzisz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 marcin kowal napisał(a): wiecie co? chyba taki bedzie lepszy ACEREK kupi sie jeszcze 512 mega zainstaluje XP bo mam i tysiak w kieszeni :) co wy o tym myślicie ? bo do neta i pracy to chyba wystarczający komp no nie ?? i powiedzcie czym różnią sięmatryce w tym modelu glar od non-glar? czy tylko tym że ta jest świecąca czy może czymś lepszym i czy ich wybór to tylko kwestia gustu? prosze o odpowiedzi dzieki o i czy tu w lapkach jest DUALL na pamięciach czy do tych 512MB mogę dokupić 1 GB i bedzie śmigać? jak to jest w lapkach ? glare od matowej rozni sie tylko i wylacznie tym ze jedna jest swiecaca jak to nazwales a druga nie. glare daje troche ladniejszy obraz, glebsze kolory ale odbija swiatlo jednak jezeli bedziesz korzystac z tego w domu to polece ten typ. co do pamieci z dualem bywa roznie, aktualnie cena 1gb ramu to wydatek kolo 60zl wiec raczej polecal bym od razu wrzucenie 2x 1gb co do samego acera, osobiscie mam uprzedzenie do tej firmy, ale zalezy jak kto trafi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...