Skocz do zawartości
KRISTERS

Hp 530 Czy Dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widze to jest niezły sprzęt i jak sklep masz na miejscu to też duży plus (wiadomo gwarancja itp.) no wydaje się że chyba nie jest wart 2500zl! ale jak sie chce kupić w takim sklepie to liczyc na tani zakup nie można:(

Edytowane przez rafiozo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co? chyba taki bedzie lepszy ACEREK

kupi sie jeszcze 512 mega zainstaluje XP bo mam i tysiak w kieszeni :) co wy o tym myślicie ? bo do neta i pracy to chyba wystarczający komp no nie ??

i powiedzcie czym różnią sięmatryce w tym modelu glar od non-glar? czy tylko tym że ta jest świecąca czy może czymś lepszym i czy ich wybór to tylko kwestia gustu?

prosze o odpowiedzi

dzieki

o i czy tu w lapkach jest DUALL na pamięciach czy do tych 512MB mogę dokupić 1 GB i bedzie śmigać? jak to jest w lapkach ?

Edytowane przez marcin kowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcin kowal napisał(a):

wiecie co? chyba taki bedzie lepszy ACEREK

kupi sie jeszcze 512 mega zainstaluje XP bo mam i tysiak w kieszeni :) co wy o tym myślicie ? bo do neta i pracy to chyba wystarczający komp no nie ??

i powiedzcie czym różnią sięmatryce w tym modelu glar od non-glar? czy tylko tym że ta jest świecąca czy może czymś lepszym i czy ich wybór to tylko kwestia gustu?

prosze o odpowiedzi

dzieki

o i czy tu w lapkach jest DUALL na pamięciach czy do tych 512MB mogę dokupić 1 GB i bedzie śmigać? jak to jest w lapkach ?

glare od matowej rozni sie tylko i wylacznie tym ze jedna jest swiecaca jak to nazwales a druga nie. glare daje troche ladniejszy obraz, glebsze kolory ale odbija swiatlo jednak jezeli bedziesz korzystac z tego w domu to polece ten typ.

co do pamieci z dualem bywa roznie, aktualnie cena 1gb ramu to wydatek kolo 60zl wiec raczej polecal bym od razu wrzucenie 2x 1gb

co do samego acera, osobiscie mam uprzedzenie do tej firmy, ale zalezy jak kto trafi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi