BLACK_MONKEY Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 no kształt jakiś nowy... ale obudowy z plexi to nie widziałem chyba jeszcze żadnej ładnej... ORAC 3 :wink: ? P.S. ta "buda" jest na swój ohydny sposób fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 orac to wyjątek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 BLACK_MONKEY - oświeć mnie i powiedz mi co w niej jest tak ohydnego. Owszem może się podobać mniej lub bardziej lub nie podobać się w ogóle ale ohydne tu raczej nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) BLACK_MONKEY - oświeć mnie i powiedz mi co w niej jest tak ohydnego. Owszem może się podobać mniej lub bardziej lub nie podobać się w ogóle ale ohydne tu raczej nie pasujenie "kumasz bazy" że tak się wyrażę ;] , co mi się nie "podoba" ? sam kształt np. Wystawiasz na "pokaz" swoją robotę to licz się z tym nie każdy będzie miał ten sam punkt widzenia co ty, najważniejsze jest to aby tobie się to podobało bo ty na to będziesz mniej lub więcej spoglądał .. od czasu do czasu . :wink: Edytowane 9 Stycznia 2008 przez BLACK_MONKEY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...