szymek66a Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam! Tak się składa, że miałem w styczniu złożyć kompa na C2D, a tu trach :mur: i "starzy " uraczyli mnie na Gwiazdkę AMD x2 5000+ Black Edition. Jaką płytę główną polecili byście do tego proca? Jak ma odblokowany mnożnik to czy opłaca się brać z dobrym OC, czy szukać takiej co obsługuje wysokie mnożniki? ( które to są, i jak to sprawdzić) Cena pł. tak do 300 - 330zł. Pamięci mam 2x1Gb Patriot 800. Myślałem o tej : http://www.proline.pl/shop.php?prodid=MSI+K9A2+CF-F Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Bierz stare i sprawdzone DFI na NF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 skoro do 330 możesz to ja bym polecił Wunderwaffe Foxconna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek66a Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Lubię ciszę i na mostkach wolałbym pasywne chłodzenie. W opisach płyt przeważnie brak informacji jakie są maksymalne mnożniki, gdzie to znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) obawiam sie szefie ze to nie wypali bo foxconna nigdzie teraz chyba sie nie dsotanie. płyta widmo - a szkoda bo tania i dobra. Z łatwiejszych do dostania modeli polecam ASUS M2N-SLI DELUXE - również ciekawa płyta której nie brakuje niczego. Możesz się również pokusic o jakąś płytę pod AM2+ - zawsze to jakiś krok naprzód :) Edytowane 27 Grudnia 2007 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek66a Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Właśnie interesuje mnie coś na 770 lub 790F ale tych płyt jest jeszcze mało i niewiele wiadomo co się da z nich wyciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek66a Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Kolega jest zainteresowany jego kupnem ( daje 380zł) ,chyba wrócę do pierwotnego pomysłu C2D np: GB P31 + E2140= 229zł+205zł =434zł Co o tym myślicie? Zostanie mi wtedy więcej kasy i wymienię mojego X800GTO na Hd3850 Edytowane 29 Grudnia 2007 przez szymek66a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jezeli nie jestes fanbojem - jestem za. Aczkolwiek trzeba uczciwie przyznać, że ludzie doznają pewnych uciążliwości z tą płytą - nie wszyscy np. u mnie wszystko gra - ale niektórym restartują się ustawienia po dłuższym wyłączeniu kompa (tzn. na noc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...