nieo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mam takie pytanko. Mianowicie mam kompa z płytą ECS k7s5a. W biosie temperatura procka wynosi 37'C. Zaś gdy robię test SISoftware Sandra odczyt wynosi 27'C 8O . Który odczyt jest prawidłowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mam takie pytanko. Mianowicie mam kompa z płytą ECS k7s5a. W biosie temperatura procka wynosi 37'C. Zaś gdy robię test SISoftware Sandra odczyt wynosi 27'C 8O . Który odczyt jest prawidłowy? bios mowi prawde 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja stawiam na bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 pewnie ze bios ma racje sandra klamie jak posrana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 bios bankowo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :( a już chciałem się cieszyć... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :( a już chciałem się cieszyć... :(wystaw bude za okno to bedziesz mial mniejsza temperature :P wg. mnie niema sie czym przejmowac - 37 stopni to bardzo malo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Muszę dodać że w pokoju mam temp. ok.15'C. Wyłączyli ogrzewanie i dogrzewam się farelką :D . W tym wypadku też nie ma szansy że ta temperatura jest przwdziwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 sandra nie tyle klamie co bierze temp z innego czujnika tylko od pol roku nie moge wyzeznac gdzie lezy ten czujnik MBM pokazuje ze mam 3 czujniki 1-wszy ???(temp ok 10 *C - a w pokoju 25 :P 2-gi chip 3-ci proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 sandra nie tyle klamie co bierze temp z innego czujnika tylko od pol roku nie moge wyzeznac gdzie lezy ten czujnik MBM pokazuje ze mam 3 czujniki 1-wszy ???(temp ok 10 *C - a w pokoju 25 :P 2-gi chip 3-ci proc moze pierwszy w lodowce w jakims jogurcie czy co :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...