DarkShadowPL Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Płyta gł. : Matsonic MS8127C/C+/C+(266) (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio) Ram: 448 MB (SDRAM) 256+128+64MB (3 kości) Procesor: AMD Duron, 800 MHz (8 x 100) Spitfire seria A2 karta graficzna: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (32 MB) Dysk HDD: SAMSUNG SV2042H (18 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Nagrywarka: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N USB: podłączony hub a do niego mysz, kamerka int., modem Neo smilies/szczerbaty.gif System operacyjny: Windows XP SP2 Zasilacz: Codegen 300W Przy próbie nagrania czegokolwiek na płytę CD/DVD czy to Nero czy Alcohol120% przy kilkunastu procentach następuje bluescreen i reset komputera. Nagrywarkę sprawdziłem u siebie i działa poprawnie, kable IDE są sprawne, nagrywarka działa na innej taśmie niż dysk. Próbowałem zarówno Slave jak i Master i wszystkie próby kończą się restartem. Czy wina może leżec po stronie zasilacza. Jest to komputer siostry, myślę że to zasiłka i jutro chyba wezmę swój i zobaczę czy to rozwiąże problem, ale pytam was co to może jeszcze być jeśli okaże się że to nie wina zasilacza. Podkreślam nic nie jest podkręcone, temperatury są niski (czyt. normalne). Podczas normalnej pracy komputer jest jak najbardziej stabilny, nagrywarka prawidłowo czyta wszystkie płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...