solex Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Posiadam telewizor Toshiba 32A3000PG -LCD Regza Mam format obrazu ustawiony na 4:3, lecz po przełączeniu na inny kanał obraz pozostaje mi na ustawieniu j/w lecz po kilku sekundach przełącza mi się samoczynnie na rozszerzenie (Super Live 1) I tu moje zapytanie: - Na jakim korzystnym formacie winien być ustawiony obraz? - Czy taka samoczynna zmiana formatu obrazu jak opisałem, ma ujemny wpływ na odbiornik? - Czy jest,to normalny objaw owego przeskoku formatu? solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 -zalezy od tego co nadają jak 4:3 to w 4:3, jak 16:9 "ukryte" w 4:3 (pasy) to u mnie jest opcja rozciągnięcia tego, jak obraz jest w 16:9 normalnie to logiczne że 16:9 -nie -nie wiem, zapytaj na forum hdtv (są 2 polskie) posiadaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...