pawelekmal Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 na mocno porysowanej płycie cd mam starą grę w którą zachciało mi sie pograć, ale jest na niej parę archiwów .rar i przy wypakowywaniu niektórych wywala błędy. Czy jest jakiś program, który umożliwiłby mi naprawe/odzyskanie tych zepsutych archiwów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 raczej juz nie odtworzysz tego pliku, to tak jak bys rozbil szybe w aucie - ona wciaz jest ale rozsypana i jej nie posklejasz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Niektóre stare gry można legalnie ściągnąć za darmo z netu lub kupić za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Sa programy ktore czasami pozwlaja odzyskac dane z porysowanych plyt cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 http://www.jufsoft.com/badcopy/ Spróbuj tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...