Trylobit Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 jaką to ma wydajność w porównaniu np. z kadetem czy bip2, robił ktoś testy? http://allegro.pl/item288716316_parownik_s..._aluminium.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 jaką to ma wydajność w porównaniu np. z kadetem czy bip2Zapewne mizerną. robił ktoś testy?Wątpliwe: - parownik jest aluminiowy, znakomita większość ma miedziane klocki, więc niekompatylne z tym tutaj - za 12 pesos + przesyłka można zaryzykować i samemu sprawdzić, najwyżej posłuży jako stojak na długopisy Cwaniakuję, bo mam chłodnicę zrobioną z czegoś takiego. Spisuje się dzielnie, nigdy nie miałem wody cieplejszej niż 35 stopni, ale! grzałka to tylko Pentium 3 (około 30~35W). Pojęcia nie mam, jak działałoby to z mocniejszym prockiem czy rozbudowanym układem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) tylko że Ty masz jedną bardzo małą, a ja bym kupił dwie 210x330 i po kilka wentyli na nie, miało by to służyć do schłodzenia athlona xp (T-bred B ) mocno wykreconego na napieciu >2V (pobór mocy >130W) Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Trylobit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 wiesz co? Masz kombinować jak koń po górę to moge ci sprzedać swojego fiaciorka przerobionego do wc- gwinty 1/4 " pod złączki i nigdy nie montowana w furce. Wyjdzie cie to te 35zł a nie masz sie babrać w skraplaczach z allegro. Jak już to pojedz sobie na srot i skołuj łade/fiata/ kadeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...