Aquarium Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Shift i PPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam! Mam małe króciutkie pytanie: GDZIE znajduję się plik .exe ten który uruchamia grę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Myszaqu napisał(a): Ja wysiadam. Konsolówa aż miło. Byle krzak stanowi przeszkodę nie do pokonania. Następny knot po Timeshift. Far Cry do pięt toto nie dorasta. No co Ty ? Jesli skreslasz gre ze wzgledu na krzak to sorry, ale przyrownujac Turoka do Timeshift masz niezle pojecie o grach ;) Far Cry jest gorszy od Dooma 2 bo nie byl tak zajebisty jak kiedys Doom 2 ech :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Skull napisał(a): No co Ty ? Jesli skreslasz gre ze wzgledu na krzak to sorry, ale przyrownujac Turoka do Timeshift masz niezle pojecie o grach ;) Far Cry jest gorszy od Dooma 2 bo nie byl tak zajebisty jak kiedys Doom 2 ech :/ Tak się niefortunnie składa że grałem w większość FPP po 1992 więc mam spory przekrój. Od czasu premiery Far Cry mieliśmy niezły postęp technologiczny - skoro wtedy się dało, to obecne "osiągnięcia" developerów wzbudzają tylko uśmiech politowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Myszaqu napisał(a): Tak się niefortunnie składa że grałem w większość FPP po 1992 więc mam spory przekrój. Od czasu premiery Far Cry mieliśmy niezły postęp technologiczny - skoro wtedy się dało, to obecne "osiągnięcia" developerów wzbudzają tylko uśmiech politowania.tu nie chodzi o to ze technologia nie pozwolila im zrobic krzak przez ktory mozna by bylo przejsc. Raczej tworcy map zrobili taki biekt na mapie i tyle. W kazdym fps znajduja sie przeszkody siegajace do pasa ktorych nie da sie ominac. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam i zwracam sie do was prośbą. Jestem w trakcie ukańczania gry, ale zaciołem sie w jednym miejscu. A mianowicie chodzi o dostanie sie do szybu wentylacyjnego tego dużego kompleksu. Wszedłem na górę, rozwaliłem wszystkich którzy tam byli, mam już wyrzutnię rakiet i na tym się kończą moje pomysły. Solucja mówi, że powinenem mieć do strąceia śmigłowiec, lecz żadnego tam nie ma, a moi towarzysze broni casły czas nawijaja żebym siedział cicho bo chyba nie jesteśmy sami. O co kaman?? Dodam że gra oryginalna kupiona na allegro za 77 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 flor3k napisał(a): Witam! Mam małe króciutkie pytanie: GDZIE znajduję się plik .exe ten który uruchamia grę ? PPM na skrót i masz ścieżkę ;). Ale nieładnie (zapewne) używać piracików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Hej koledzy - mam problem z grą. Za piernika nie mogę jej odpalić. Zaznaczam, że mam oryginał. Zainstalowane najnowsze PhysX (starsze tez probowalem) oraz Visual C++ 2005 Redistributable. Pojawia się błąd: General Protection Fault. Stery mam 177.26. Wszystkiego już próbowałem. Co jest grane? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 W sieci piszą aby wywalić Turoka, zainstalować C++ 2008 , dopiero potem turoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 witam, zaciąłem się na jednej z pierwszych planszy, zaraz potem jak odnalazłem rozbitków, dochodzę do takiej doliny z lądowiskiem i mnóstwem amunicji beczek itp, ale nie ma zniej wyjścia a strzałka kieruje prosto w skały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 czasem nie trzeba się wspiąć po zielsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 ok, po czytaniu seva problem sam się rozwiązał. cowboy i reszta chłopaków wzięła sobie wolne i nie pojawili się na planie :-D przez co wątek się posypał ,dziwny bug... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Padające skrypty, gdy cos lub ktoś nie popycha akcji do przopu to akurat norma ... trzeba zaczynać od checkpointa zeby bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Dzisiaj pograłem a właściwie wczoraj :P i gierka fajnie się prezentuje, dialogi wyglądają jakoś inaczej zresztą jak gameplay ogólnie pozytywnie... nie wiem jak później się to wszystko rozwinie ale na razie spoko... dobra lekka gierka na bezmyślne strzelanie do wszystkiego co się rusza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) A waszym zdaniem, który Turok jest lepszy ? Ten z '97r. Czy ten "dzisiejszy" ? p.s. Uzasadnijcie swoją wypowiedź . Edytowane 10 Października 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 OFC ze ten z 97 :> A odpowiedz niedlugo uzasadnie na lamach portalu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Czekam z nie cierpliwością, bo przyznam, że uwielbiam gry tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Skończyłem Turoka i powiem że się nie nudziłem zbytnio :) Edytowane 12 Października 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Arni napisał(a): Skończyłem Turoka i powiem że się nie nudziłem zbytnio :)Zdarzaly Ci sie padajace skrypty? Ze trzeba bylo zaczynac od checkpointa, zeby sprawy poszly na przod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Winda :) zginąłem w windzie... wczytała się gra od początku wtedy zrobiłem save i wszedłem z gry... po następnym odpaleniu gość spadał na dół [przeżył] jednak kolo grzebiący przy windzie nie mógł jej uruchomić :D i jeszcze jeden gdy szturmowałem bazę kolesie za mną nie nadążyli i lokacja była pusta :D ciężarówka, stała dino nie było... zgon pomógł ;P poza tym pozytywnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gom231 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 A czy Turok pójdzie na Windowsie 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...