Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Poszli po rozum do głowy i przy migracji wreszcie oferują korzystne oferty do przyjęcia. Przeszedłem do nc+ bo mam na prawdę zaje**** warunki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Czyli jakie? Przed i po. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja za platinium z multiroomem z c+ vod, seriale, tvn player, hbo go oraz z paczka hbo do grudnia place 109zl, umowa na 18mcy. Swoja droga pomysl z wrzuceniem hbo na jakis odlegly 160 kanal to jakas pomylka chyba... @xperia Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 a nie możesz sobie tego samemu zdefiniować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja potrzebuję w zasadzie tylko sportowych, nie orientujecie się, za ile można ogarnąć taki pakiet z multiroomem, jeśli wcześniej byłem w c+? Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) No ja doslownie skończyłem rozmowę z konsultantem. Generalnie standard: to co mialem wczesniej w N czyli wszystkie pakiety, a zamiast nPremium 6 Canalow+. Cena bez zmian czyli 54 ziko do konca umowy 06.14. Caly sport za 5 dyszek z hakiem, nie jest zle.Wysłane z S3 Mini Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 a nie możesz sobie tego samemu zdefiniować? No właśnie nie. Blokuja to swoim oprogramowanie. Oczywiście oryginalnie w odbiornikach ADB można robić co się chce ale tu jest autorskie firmware i lista jest tak zrobiona żebyś się w...wiał jak przełączasz, że ci wyskakuje że tego kanału nie masz ale oczywiście go możesz mieć po skontaktowaniu się z nr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jakby kogoś interesowało, to na Allegro, za zawrotną sumę pięciu dyszek wgrywają na ten dekoder normalne oprogramowanie (Enigma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie na wszystkie. Musisz mieć farta żeby trafić na odpowiednią serię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czyli jakie? Przed i po. Było WPT+HBO+Cinemax+nPremium+nPremium vod - 69zł Jest Universe+ (odpowiednik WPT)+HBO+Cinemax+6xCanal+ - 64zł All na 12m (umowa i kanały). Ja za platinium z multiroomem z c+ vod, seriale, tvn player, hbo go oraz z paczka hbo do grudnia place 109zl, umowa na 18mcy. Swoja droga pomysl z wrzuceniem hbo na jakis odlegly 160 kanal to jakas pomylka chyba... @xperia Już jest normalnie od 50 kanału zaraz za Canalami i Cinemaxami,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czyli to samo, za nPremium dali 6xC+, a za nPremium VOD -5 ziko do abo. Ogolnie sytuacje ratuja wlasnie dodane canaly+ i mozliwosc dojechania do konca umowy za taka sama stawkę. Wysłane z S3 Mini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A ja pożegnałem w sobotę dekoder CP - sfajczył się. Wizyta w punkcie sprzedaży ze starym, 10 minut poświęcone na sprawdzenie, czy faktycznie nie działa i nowy z palca. Kobitka nawet nie pytała o gwarancję, dodatkowe papiery, czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ja pół roku temu zaniosłem dekoder polsatu, bo co jakiś czas się nie włączał z uśpienia... nowy dostałem w 3 minuty (plus hbo na miesiąc za darmo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czyli to samo, za nPremium dali 6xC+, a za nPremium VOD -5 ziko do abo. Ogolnie sytuacje ratuja wlasnie dodane canaly+ i mozliwosc dojechania do konca umowy za taka sama stawkę. Wysłane z S3 Mini No paczka Canal+ za nPremium - to jest wymiana jak malucha z Merca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 http://www.satkurier.pl/news/85211/uokik-11-mln-zl-kary-za-nc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 10 mln 841 tys. zł :D Chcieli pazernie zarobić to im nie wyszło. Bardzo dobrze! Tylko "Decyzja nie jest ostateczna, przysługuje od niej odwołanie do Sądu Ochrony Konkurencji i Konsumentów." - mam nadzieję że sąd utrzyma orzeczenie UOKiK bo podejrzewam że odwoływać się będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajnie ze ktos sie cieszy z kary dla nich, a wiesz na kim to sie odbije? Na klientach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Raczej nie w tym przypadku. Teraz muszą połknąć gorzką pigułkę i liczyć się z tym że zyski będą mniejsze lub przyjdą później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Fajnie ze ktos sie cieszy z kary dla nich, a wiesz na kim to sie odbije? Na klientach. A czy ktoś cię zmusza byś został ich klientem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nikt, jestem swiadomym klientem z wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Panowie pytanie za 100pkt. Idzie w cyfrowym polsacie w opcji multiroom zamiast dekodera wybrac modul CAM? Na ichniejszej stronie jak jako pierwszy odbiornik biore CAM to nie ma opcji multiroom, a jak jako pierwszy biore zwykły dekoder to w multiroomie nie ma mozliwosci wybrania CAM tylko oferują drugi zwykły dekoder. WTF? Edytowane 14 Listopada 2015 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 napisz do nich - najszybciej będziesz miał odpowiedź - jakieś 2-3 lata temu było można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Pan z punktu plusa/polsatu twierdził tak jak strona internetowa, że nie można więc dał do multirooma dekoder, natomiast Pan z obsługi klienta stwierdził, że można tylko nie wie czy da rade wymienić dekoder, który wcisnął sprzedawca na moduł CAM będą się kontaktować po niedzieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...