Jonatan007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, szukam dobrych książek do nauki PHP i JavaScript na potrzeby tworzenia stron www. Proszę o pomoc w wyborze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 jak ja mam kupić ksiażkę to wpadam na www.helion.pl szukam książek w interesującym mnie zakresie... i tam do każdej ksiażki masz 1 dział w formie PDFa.. czytam sobie i patrzę, która najlepiej wchodzi i opisuje to co chcę... Sugerowanie sie czyjąś opinią nie do końca jest dobre... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak też zrobię, bo i tak nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...