Black_Shaggy Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 To jest baaardzo dziwne. Kompa mam nowego. Wiem, że się zdażają uszkodzenia podczas transportu, albo przy produkcji i towar odrazu jest wadliwy, ale wątpię, żeby w moim przypadku tak było. Bo wszystko, co próbuję wykryć w komputerze, bo wydaje się, że to akurat tuatj twkił problem, okazuje się błędnym podejściem... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 To jest baaardzo dziwne. Kompa mam nowego. Wiem, że się zdażają uszkodzenia podczas transportu, albo przy produkcji i towar odrazu jest wadliwy, ale wątpię, żeby w moim przypadku tak było. Bo wszystko, co próbuję wykryć w komputerze, bo wydaje się, że to akurat tuatj twkił problem, okazuje się błędnym podejściem... :( Nie chcesz sobie pomóc? Na siłę chyba to robisz. 1 odpal memtesta na minimum 5 godzin. 2 odpal orthosa na minimum 5 godzin 3 3dmarki chodzą? Skanowanie na artefakty w ATITool chodzi? 4 zmieniałeś sterowniki? 5 robiłeś format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie chcesz sobie pomóc? Na siłę chyba to robisz. 1 odpal memtesta na minimum 5 godzin. 2 odpal orthosa na minimum 5 godzin 3 3dmarki chodzą? Skanowanie na artefakty w ATITool chodzi? 4 zmieniałeś sterowniki? 5 robiłeś format? on wie lepiej, potrzebuje rady ktora od razu bez jego wkladu wszystko naprawi. rada - wywal komputer i kup nowy. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie chcesz sobie pomóc? Na siłę chyba to robisz. 1 odpal memtesta na minimum 5 godzin. 2 odpal orthosa na minimum 5 godzin 3 3dmarki chodzą? Skanowanie na artefakty w ATITool chodzi? 4 zmieniałeś sterowniki? 5 robiłeś format? Opdowiedzi na pytania: 1. Nie robiłem aż 5 godzin. 2. Nie wiem, co toza program. Nie mam go. 3. Nie wiem, jak się tym obsłużyć... I o co chodzi z ATITool :P 4. Nie. 5. Nie. Przypomnę tylko, że komputer jest nowy (ma około 2 miesięcy) i był kupowany na www.komputronik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łata Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Z czym do ludzi. Eh kolego. Jak nowy i prosto ze sklepu to chyba gwarancje ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Z czym do ludzi. Eh kolego. Jak nowy i prosto ze sklepu to chyba gwarancje ma? Co z czym do ludzi? Niby był testowany i działa, ale mam problem z grami. Skąd wiesz, że to nie wina jakiegoś sterownika np, albo innego pliku? Skoro miałbyś rację, to nie miał bym potwierdzenia działania sprzętu. Pozatym myślisz, że to tak prosto dogadać się z kimś, jak się kupowało przez neta. Wszysko Ci mogą wpierać i postawią na swoim. W ogóle takie odsyłanie i przesyłanie też może zaszkodzić komputerowi. Może np coś się zniszczyć, a oni mówią, że nie ospowiadają za transort... I co wtedy? Nie mam kasy i kompa... Nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łata Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Pisałem już wcześniej, że w takich przypadkach jest zawsze dużo "może to lub tamto" powoduje problem. Nie moge wiedzieć czy to problem z jakimś sterownikiem ,czy nie ,skoro nie widze na własne oczy jak to wszystko wygląda. Jak pisałeś to wyskakuje ci blue screen ,tam zawsze coś pisze, można użyć google, wklepać i zobaczyć czy nie ma jakiś informacji na ten temat. Piszesz, że niby był testowany ,niby działa tylko gry nie. Powiem ci ,że niby to za mało. 99% użytkowników tego forum wpierw przetestowała by na każdy możliwy sposób sprawność komputera a później prosiłaby o pomoc na forum . Na koniec polecam zrobić tak: -w przeglądarce wpisać google.pl -w zakładce szukam: StressPrime (ew. Orthos) -ściągnąć program -uruchomić -czekać............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 a jak go kupiłeś, to gry chodziły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) a jak go kupiłeś, to gry chodziły? Nie... Najpierw nic nie instalowałem (sterowników też), tylo testowałem instalując najpierw grę Crazy Frog Racer i FIFA 08 (nie działały). Następnie zainstalowałem sterowniki i było to samo, czyli od początku błędy i później już tylko odrazu przy próbie uruchomienia gry Blue Screen i restart komputera... :( (Życzę sobie na urodziny jak najszybciej rozwikłać problem...) :) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Black_Shaggy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Do czego służą te programy: StressPrime i Orthos? Jak się nimi obsługuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 I co? I nic... Odpowiedzi nie widać... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nieźle. Tutaj moża pisać i i tak nikt nie odpisze... Widziałem inne fora pomocnicze i tam wszystko jest kontrolowane i w ogóle naprawde widać, że chcą pomóc, ale tu nie ma nawet czego porównywać... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Gdybyś wykazał sie odrobiną inwencji i rozumu sam byś poszukał informacji o tych programach co pytasz. Jest to takie trudne? Nie wydaje mi sie <_< Służą one do testowania stabilności sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 niektorzy sa cierpliwi.... skoro nie chcesz nic testowac, to dla swietego spokoju zainstaluj system od nowa, prznajmniej wyeliminujesz problem samego windowsa. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mam wrazenie ze pojawi sie pytanie... 'a jak sie to robi?' <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) dla swietego spokoju zainstaluj system od nowa, prznajmniej wyeliminujesz problem samego windowsa. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mam wrazenie ze pojawi sie pytanie... 'a jak sie to robi?' <_< Miałem taki zamiar, ale nie wiedziałem, czy to coś da, ponieważ nic nie wskazywało, żeby była to np niepoprawna instalacja Windpws'a. Co do Twojego wrażenia nie zadam takiego pytania, ponieważ np na tym komputerze instalowałem sam Windows'a i z powtórną instalacją nie miałbym żadnych problemów :] Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Black_Shaggy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 To haker jesteś. Jak windowsa umiesz instalować, to google uzywac tez potrafisz nie ? Przeinstaluj tego windowsa, bo narazie to we wszystkim Ty wiesz lepiej 'to nie to' i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Shaggy Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dziękuję za "próbę" pomocy :) Dla tych, którzy chcą uzyskać prawdziwą i skuteczną pomoc polecam http://www.searchengines.pl/ (tam mi pomogli, a myślałem, że rozwiązanie problemu w moim przypadku graniczy z cudem). Pozdrawiam! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 No popatrz, z nimi chciałeś współpracować po prostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 A co były przyczyną tego problemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...