caillain Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tdu jest jak biblia, za kazdym razem chodzi inaczej. W zaleznosci od sprzetu, daty instalacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ja 2x instalowalem - moj sprzet c2d e2160, 8600gt, 1gb i sie nie dalo grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czu to jest temat o TDU (1) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Po co zakładać temat od TDU2 jak te newsy mają już kilka miesięcy a tak naprawdę nie ma ważnych info, screenów i trailerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 żeby pogdybać x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Coś się zaczyna w związku z TDU2... Oczywiście na wczesnym etapie, ale zawsze coś. http://www.forzacentral.com/forum/showthread.php?t=31230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Ciekawe czy poprawią coś fizykę bo jak dla mnie to najsłabszy element tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Szkoda ze to arty i w wiekszosci oparte na screenach z TDU1... no ale moze cos sie dzieje... oby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Ja sie nie mogę doczekać. Ja naprawią multi (bez używania bugów i cheatów) i zrobią mniej kwadratowe drogi to bedzie idealnie. Ważne coś ruszyło ale to nadal nie są oficjalne newsy. Btw fajny podtytuł tematu "marzec 2008?" :lol: ;). Edytowane 26 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 to juz zawsze jakis plus... akurat wyjdzie w 2012 roku to sobie kompa zmienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja sie nie mogę doczekać. Ja naprawią multi (bez używania bugów i cheatów) i zrobią mniej kwadratowe drogi to bedzie idealnie. Ważne coś ruszyło ale to nadal nie są oficjalne newsy. Btw fajny podtytuł tematu "marzec 2008?" :lol: ;). YuucOm data wydania jest taka ponieważ Atari samo mówiło o tym terminie. Oczywiście można się było spodziewać, że to mało realny termin, ale nadzieja silniejsza:-) Ja proszę tylko o kupę nowych aut, nowe tereny i brak kanciastych dróg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 YuucOm data wydania jest taka ponieważ Atari samo mówiło o tym terminie. Oczywiście można się było spodziewać, że to mało realny termin, ale nadzieja silniejsza:-) Ja proszę tylko o kupę nowych aut, nowe tereny i brak kanciastych dróg.Wiem wiem, też nadzieją żyłem ;). Bedzie więcej aut (bo będą terenówki - bedzie pewnie 370z i parę innych rodzynków - oby skyline r34 był bo r35 na 100% bedzie), drogi też pewnie będą mniej kanciaste. Oby multi doszlifowali albo inaczej - aby multi miało odpowiedni support ze strony atari i bedzie HIT. Co tutaj sie oszukiwać TDU to samochodówka w którą najdłużej grałem i to z bananem na twarzy dlatego ta sie nie mogę doczekać 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Nic dodać, nic ująć... Uwielbiałem simy, ale nie zapomnę tych 6 (lub więcej) miesięcy z PPC Team i TDU:-) Pal licho, realizm ta gra ma duszę:P ps. sorki za ot Edytowane 26 Lutego 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 drogi też pewnie będą mniej kanciaste.Oby bo jazda po gorskich serpentynach gdzie auto SKAKALO bylo wrecz smieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja już zaczynam marzyć :) Nie ma to jak wspólne spotkania w buggy'ch w zajeździe gdzieś na bezkresnych pustkowiach wyspy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Hahaha, się chłopaki rozmarzyli :) Dołączam do grona ... mmmmm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 a ja sobie obiecuje ze jak wyjdzie TDU2 to kupuje G25 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) TDU 2 to Test Drive: High Life? Edytowane 27 Grudnia 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 TDU 2 to Test Drive: High Life?to teraz bedziemy czakali kolejne 3 lata na kolejna wersje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Test Drive Unlimited 2 już oficjalnie - gram.pl Nic nowego, ale zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Kiedy beta :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Kiedy beta :D ? Jak zmienia tekstury na Oahu zeby wygladalo jak cos nowego , dodatkowo nowe kolory i paski na samochodach zeby je odswiezyc :D Ciekawe czy za 2 lata cos dostaniemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 No przydałoby się za 2 lata może do tego czasu Atari upadnie bo support poprzedniego TDU tego wydawcy leżał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Chce tą grę natychmiast! Gdzie te lata 90 kiedy wychodziło kilka wypasionych samochodówek w jednym roku? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Przynajmniej wiemy, że będzie to nowa wyspa IBIZA :) Iv.pl - Podgląd zdjęcia http://personal.telefonica.terra.es/web/clubciclistabotafoc/DALT%20VILA.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Jakby wykorzystali tesselacje to może by w końcu drogi nie były bardziej krzywe od tych w naszym kraju :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Problem był bardziej w fizyce. Właśnie gram w TDU i stwierdzam, że auta są za lekkie a zawieszenia za twarde. Ogólnie ta gra to tragedia. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Ja jak grałem to pamiętam fajnie spędzony czas na frirajdach z ekipą ppc a także z random ludźmi na serwerze, krzywe drogi czy jakieś kruczki w teksturach miały znaczenie drugorzędne :P Fun przede wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Chce tą grę natychmiast! Gdzie te lata 90 kiedy wychodziło kilka wypasionych samochodówek w jednym roku? :( Bo teraz wszyscy chca super fizyke, piękna grafike i naturalny dźwięk to i gre robi sie dłużej niz dobry film... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Bo teraz wszyscy chca super fizyke, piękna grafike i naturalny dźwięk (...) Outrageous! Jak _oni_ tak moga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...