yuucOm Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Mogli by wreszcie cross-platform gaming zrobić. To nie jest FPS gdzie różnica byłaby ogromna, po prostu ciekawiej by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Powiem tak, po jakiego grzyba cross-platform kiedy na raz na ekranie mozemy miec 8 graczy? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 A jak masz jednego znajomego który ma konsole a ty PC, to co to przeszkadza że 8 osób? W ścigałkach taki feature by sie przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 A jak masz jednego znajomego który ma konsole a ty PC, to co to przeszkadza że 8 osób? W ścigałkach taki feature by sie przydał. Moi wszyscy znajomi mają PC, domyślam się, że użytkownicy tego forum też :unsure: Nie chce zgadywać ile trzeba będzie wydać na kartę do TDU2 ale do TDU starcza taka za 100zł. A tak na poważnie to raczej kod sieciowy stwarzałby takie problemy, że nawet spece z tepsy by tego do kupy nie poskładali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Zapomniałem o ograniczeniu do 8 playerów, szkoda mogliby dużo większe dać. Nawet z 8 playerami cross by się sprawdził imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 (edytowane) Nie mogli by dać dużo większego ;P A jednak, pomimo tego, że mają być tylko kosmetyczne uszkodzenia to za naprawę i tak będziemy płacić. Edytowane 1 Maja 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 tego chyba jeszcze nie bylo http://www.youtube.com/watch?v=k3fI5I6pbQk&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Kobieta w zespole przynosi pecha ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 tego chyba jeszcze nie bylo http://www.youtube.com/watch?v=k3fI5I6pbQk&feature=player_embedded :wisielec: i po co tyle tego? niech mi dadza tylko wozy, wyspy i mp a reszte niech schowaja. W dziwnym kierunku zmierza tdu2, to ma byc cos na wzor second life? :lol: Kto sie bedzie na tyle wczuwal zeby chodzic na jakies imprezy w grze czy inne ciach!ly. Niech dopracuja podstawowe sprawy. Nie wiem jak inni ale dla mnie w tdu podobne ficzery to byl zbedny szajs. Sesje wygladaly tak: komp->TS->TDU->zebranie ekipy->FUN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Dobre to bedzie. Zrobimy klub purepc i będziemy rywalizować z innymi klubami z Polski. Jeździć bez celu możesz zawsze, a szczerze mówiąc dużo więcej TDU1 do zaoferowania nie miała. poca nie martw się, ona i tak tam na pewno jest tylko, żeby im kanapki robić. ;) Edytowane 2 Maja 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Wiadomo, że zrobienie klubu PPC to konkurs na to kto pierwszy dostanie pre ordera i nabije odpowiednią ilość kasy ;) Powinny być jeszcze mini gry typu robienie fotek modelką, otwieranie szampana, odkurzanie białych linii... full exclusive glamour VIP lifestyle ( wybaczcie byłem w klubie gdzie wszędzie były monitory i leciało fashion TV :x). Mi do pełni szczęścia wystarczą porządnie zrobione wozy, z świetnie odwzorowanymi wnętrzami i dobrze zrobionymi odgłosami silników. Do tego fizyka dająca przyjemność z jazdy tak, żeby było czuć charakterystykę samochodu na kierownicy. No i najważniejsze czyli ładne widoczki na zewnątrz ale to pewnie będzie zapewnione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Wiadomo, że zrobienie klubu PPC to konkurs na to kto pierwszy dostanie pre ordera i nabije odpowiednią ilość kasy ;) Powinny być jeszcze mini gry typu robienie fotek modelką, otwieranie szampana, odkurzanie białych linii... full exclusive glamour VIP lifestyle ( wybaczcie byłem w klubie gdzie wszędzie były monitory i leciało fashion TV :x). Mi do pełni szczęścia wystarczą porządnie zrobione wozy, z świetnie odwzorowanymi wnętrzami i dobrze zrobionymi odgłosami silników. Do tego fizyka dająca przyjemność z jazdy tak, żeby było czuć charakterystykę samochodu na kierownicy. No i najważniejsze czyli ładne widoczki na zewnątrz ale to pewnie będzie zapewnione ;) Amen. A oni chca zrobic tdu1+simsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Bo chcą zwabić nie tylko fanów scigałek, marketing niestety niszczy gry, chcą jak najwięcej zarobić a nie zrobić porządny produkt, dedykowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 A dla mnie to wszystko pasuje pod definicje gry typu MMO; Właśnie te wszystkie bajery, dodatki itd; Potraktować to jako 'avatar' swojego profilu (ciuszki, domek itd); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Bo chcą zwabić nie tylko fanów scigałek, marketing niestety niszczy gry, chcą jak najwięcej zarobić a nie zrobić porządny produkt, dedykowany. Dlatego wolę PC bo jest więcej gier dedykowanych typu ArmA czy iRacing itd Dziw mnie bierze, że jeszcze nie wprowadzają mikrotranzakcji i za każde auto, ciuch płaciło by się wirtualną walutą kupowaną za $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Nowy trailer: Test Drive Unlimited 2 Video Game, Exclusive The Good Life Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Poczatek to bez kitu sims online :( Mam wrazenie ze oni specjalnie unikaja wzniesien i pagorkow w tych trailerach, chociaz offroad wyglada w miare "okraglo". Mam nadzieje ze reszta drog tez nie bedzie kwadratowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Fuck yeah, Jersey Shore European Edition :D Mam nadzieje, że będzie można kupić solarium w grze i ustawiać poziom opalenizny ;) A na poważnie pod wzgledem istotnym czyli fur to filmik jakos nie miazdzy, na plus pewnie pory dnia + wyspa jako calosc. Ale najwieksza poracha to ta klinika chirugii plastycznej :lol: Ciekawe czy da sie tak powiekszyc objetosc klatki zeby przyslaniala kierownice :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Graficznie bardzo ladnie, deszcz wyglada lepiej niz na poprzednim filmiku, droga swieci sie jak w nfs, a cienie drzew przy przejezdzie Pagani wygladaja zabojczo i zastanawiam sie jakiej grafiki beda wymagaly skoro beda dynamiczne :D Simsow nie skomentuje, wali mnie to, ja zaloze dzinsy, koszule, trampki i wsiade do mojego Astona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Plastic surgery clinic :lol: To jest przesada, tak jak krapowata muza ale nie bede na to uwagi zwracał jak to co najwżniejsze w TDU czyli fury i fun z jazdy on line bedzie dobry. Grafa hmm dobra z kilkoma ciekawymi zmianami ale nie było widać czegoś przełomowego czy rewelacyjnego. Po prostu jest dobrze co mi całkowicie wystarcza. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) No tak, klinika przypomina mi simsy, mam nadzieję, że nie bedzie to coś w stylu "The Sims: Drive Unlimited" chociaż pamietając pierwszą cześć też był domek ble ble.. ale nie klinika .... ehh Edytowane 7 Maja 2010 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 A tam przesadzacie. Kto będzie chciał to sobie odwali cycatą babke co by miało czym rzucać po aucie i tyle :lol2: Reszta jak najbardziej w porządku się wydaje i to się liczy [; 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) tylko wiesz .... drazni to ze wszystko kosztuje i w miejsce kliniki mogli by dac jakis tor wyscigowy ktory bylby duzo tanszy w wykonaniu - w koncu to samochodowka :) a oni marnuja czas i pieniadze na robienie takich bzdetow. jezeli sie okaze ze drogi nadal beda kwadratowe (tfu tfu) to osobiscie spale te klinikie :P Edytowane 7 Maja 2010 przez Macias666 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) E tam... Co byś wolał w prawdziwym życiu? Kwadratowe drogi, czy kwadratowe cycki? :P Mnie się tam podoba. Samochodowy hi-life na pecety w wersji dla marzycieli :lol: PS silikonowym biustom mówię nie! Naturalna miseczka C FTW! B-) Edytowane 7 Maja 2010 przez Sysak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 ze tak powiem , cyckow w grze nie potrzebuje. Cycki mam dostepne w realu a fury i jazda po takich plenerach to faktycznie sfera marzen, wiec wole jednak kwadratowe cycki i gladkie drogi w grze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Pod koniec trailera było widać jak samochód z kamerą z kokpitu zjeżdżał z górki i nie było gładko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drainer Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 co wyscie sie tak tych simsow czepili. przeciez pani producent powiedziala, ze skupili sie na tym co najwazniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Kiedyś w samochodówce było tylko menu i parę aut - chciano więcej Doszedł open world, customizacja aut, multi - chciano więcej Teraz chcą dowalić sims-a-like z customizacją avatara/postaci, własnego domu, oddać lepszy open world z większą możliwością 'rozrywki' w tymże świecie - wręcz ludziom jest źle... Fakt - zapowiada się, że twórcy ew niedociągnięcia w esencji gry (model jazdy/kwadratowe trasy/itd) chcą przytuszować takimi bajerami... No ale pogram - ocenię; Narazie skupiają się na reklamowaniu nowości w grze, pomijając rdzeń gry... czyli choćby model jazdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) Będzie otwarta beta, ale na jakich platformach? Hawaje, + możliwość wysiadania z samochodu? ;s Edytowane 12 Maja 2010 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Wychodzenie z auta... użytkownicy Live pewnie już się cieszą na myśl o achievmentach typu przejdź na pieszo całą wyspę albo przejedź na stopa 200 000 kilometrów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...