Skocz do zawartości
ath

Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

A jak masz jednego znajomego który ma konsole a ty PC, to co to przeszkadza że 8 osób? W ścigałkach taki feature by sie przydał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

A jak masz jednego znajomego który ma konsole a ty PC, to co to przeszkadza że 8 osób? W ścigałkach taki feature by sie przydał.

Moi wszyscy znajomi mają PC, domyślam się, że użytkownicy tego forum też :unsure: Nie chce zgadywać ile trzeba będzie wydać na kartę do TDU2 ale do TDU starcza taka za 100zł. A tak na poważnie to raczej kod sieciowy stwarzałby takie problemy, że nawet spece z tepsy by tego do kupy nie poskładali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Nie mogli by dać dużo większego ;P

A jednak, pomimo tego, że mają być tylko kosmetyczne uszkodzenia to za naprawę i tak będziemy płacić.

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wisielec: i po co tyle tego? niech mi dadza tylko wozy, wyspy i mp a reszte niech schowaja. W dziwnym kierunku zmierza tdu2, to ma byc cos na wzor second life? :lol: Kto sie bedzie na tyle wczuwal zeby chodzic na jakies imprezy w grze czy inne ciach!ly. Niech dopracuja podstawowe sprawy. Nie wiem jak inni ale dla mnie w tdu podobne ficzery to byl zbedny szajs. Sesje wygladaly tak: komp->TS->TDU->zebranie ekipy->FUN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre to bedzie. Zrobimy klub purepc i będziemy rywalizować z innymi klubami z Polski. Jeździć bez celu możesz zawsze, a szczerze mówiąc dużo więcej TDU1 do zaoferowania nie miała.

poca nie martw się, ona i tak tam na pewno jest tylko, żeby im kanapki robić. ;)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Wiadomo, że zrobienie klubu PPC to konkurs na to kto pierwszy dostanie pre ordera i nabije odpowiednią ilość kasy ;)

Powinny być jeszcze mini gry typu robienie fotek modelką, otwieranie szampana, odkurzanie białych linii... full exclusive glamour VIP lifestyle ( wybaczcie byłem w klubie gdzie wszędzie były monitory i leciało fashion TV :x).

Mi do pełni szczęścia wystarczą porządnie zrobione wozy, z świetnie odwzorowanymi wnętrzami i dobrze zrobionymi odgłosami silników. Do tego fizyka dająca przyjemność z jazdy tak, żeby było czuć charakterystykę samochodu na kierownicy. No i najważniejsze czyli ładne widoczki na zewnątrz ale to pewnie będzie zapewnione ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, że zrobienie klubu PPC to konkurs na to kto pierwszy dostanie pre ordera i nabije odpowiednią ilość kasy ;)

Powinny być jeszcze mini gry typu robienie fotek modelką, otwieranie szampana, odkurzanie białych linii... full exclusive glamour VIP lifestyle ( wybaczcie byłem w klubie gdzie wszędzie były monitory i leciało fashion TV :x).

Mi do pełni szczęścia wystarczą porządnie zrobione wozy, z świetnie odwzorowanymi wnętrzami i dobrze zrobionymi odgłosami silników. Do tego fizyka dająca przyjemność z jazdy tak, żeby było czuć charakterystykę samochodu na kierownicy. No i najważniejsze czyli ładne widoczki na zewnątrz ale to pewnie będzie zapewnione ;)

Amen. A oni chca zrobic tdu1+simsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Bo chcą zwabić nie tylko fanów scigałek, marketing niestety niszczy gry, chcą jak najwięcej zarobić a nie zrobić porządny produkt, dedykowany.

Dlatego wolę PC bo jest więcej gier dedykowanych typu ArmA czy iRacing itd

Dziw mnie bierze, że jeszcze nie wprowadzają mikrotranzakcji i za każde auto, ciuch płaciło by się wirtualną walutą kupowaną za $.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczatek to bez kitu sims online :(

Mam wrazenie ze oni specjalnie unikaja wzniesien i pagorkow w tych trailerach, chociaz offroad wyglada w miare "okraglo". Mam nadzieje ze reszta drog tez nie bedzie kwadratowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuck yeah, Jersey Shore European Edition :D Mam nadzieje, że będzie można kupić solarium w grze i ustawiać poziom opalenizny ;) A na poważnie pod wzgledem istotnym czyli fur to filmik jakos nie miazdzy, na plus pewnie pory dnia + wyspa jako calosc. Ale najwieksza poracha to ta klinika chirugii plastycznej :lol: Ciekawe czy da sie tak powiekszyc objetosc klatki zeby przyslaniala kierownice :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graficznie bardzo ladnie, deszcz wyglada lepiej niz na poprzednim filmiku, droga swieci sie jak w nfs, a cienie drzew przy przejezdzie Pagani wygladaja zabojczo i zastanawiam sie jakiej grafiki beda wymagaly skoro beda dynamiczne :D Simsow nie skomentuje, wali mnie to, ja zaloze dzinsy, koszule, trampki i wsiade do mojego Astona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plastic surgery clinic :lol:

To jest przesada, tak jak krapowata muza ale nie bede na to uwagi zwracał jak to co najwżniejsze w TDU czyli fury i fun z jazdy on line bedzie dobry. Grafa hmm dobra z kilkoma ciekawymi zmianami ale nie było widać czegoś przełomowego czy rewelacyjnego. Po prostu jest dobrze co mi całkowicie wystarcza.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, klinika przypomina mi simsy, mam nadzieję, że nie bedzie to coś w stylu "The Sims: Drive Unlimited" chociaż pamietając pierwszą cześć też był domek ble ble.. ale nie klinika .... ehh

Edytowane przez marcell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam przesadzacie.

Kto będzie chciał to sobie odwali cycatą babke co by miało czym rzucać po aucie i tyle :lol2:

Reszta jak najbardziej w porządku się wydaje i to się liczy [;

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko wiesz .... drazni to ze wszystko kosztuje i w miejsce kliniki mogli by dac jakis tor wyscigowy ktory bylby duzo tanszy w wykonaniu - w koncu to samochodowka :)

a oni marnuja czas i pieniadze na robienie takich bzdetow. jezeli sie okaze ze drogi nadal beda kwadratowe (tfu tfu) to osobiscie spale te klinikie :P

Edytowane przez Macias666
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam... Co byś wolał w prawdziwym życiu? Kwadratowe drogi, czy kwadratowe cycki? :P Mnie się tam podoba. Samochodowy hi-life na pecety w wersji dla marzycieli :lol:

PS silikonowym biustom mówię nie! Naturalna miseczka C FTW! B-)

Edytowane przez Sysak
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Pod koniec trailera było widać jak samochód z kamerą z kokpitu zjeżdżał z górki i nie było gładko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś w samochodówce było tylko menu i parę aut - chciano więcej

Doszedł open world, customizacja aut, multi - chciano więcej

Teraz chcą dowalić sims-a-like z customizacją avatara/postaci, własnego domu, oddać lepszy open world z większą możliwością 'rozrywki' w tymże świecie - wręcz ludziom jest źle...

Fakt - zapowiada się, że twórcy ew niedociągnięcia w esencji gry (model jazdy/kwadratowe trasy/itd) chcą przytuszować takimi bajerami...

No ale pogram - ocenię;

Narazie skupiają się na reklamowaniu nowości w grze, pomijając rdzeń gry... czyli choćby model jazdy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Wychodzenie z auta... użytkownicy Live pewnie już się cieszą na myśl o achievmentach typu przejdź na pieszo całą wyspę albo przejedź na stopa 200 000 kilometrów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi