Armo94 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Na pewno jest w którymś z plików gry, bo sam po zmianie systemu go tam znalazłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) jest, jest juz do tego doszedłem, jezdze troszke. Ale jak optymalizacja bedzie taka super, to ja chyba podziekuje :|...gta IV to przy tym mistrz optymalizacji, u mnie na very ledwo cisnie... Edytowane 8 Stycznia 2011 przez SGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ta? Ja to kiedyś odpaliłem w końcu na moim lapku z lipną kartą graficzną i nawet w miarę jakoś to działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 No widzisz, a u mnie nie ma problemu z zadną grą w którą grałem oczywiście, a ta ledwo zipie. Na high i aax4 potrafi zejsc do 30klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Aha, to wiele wyjaśnia, bo z moim lapkiem jak coś ma 30 klatek to jest dla mnie "cycuś glancuś płynnie" a 20-25 wciąż nazywam "grywalnym". Ale mówię na oko, bo frapsa się boję włączać. :lol: a takiego czegoś jak Antialiasing moje piękne oczęta nie widziały od hoho... Edytowane 10 Stycznia 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 No i koniec bety.. jesli finalny produkt bedzie mial taka sama fizyke to niestety ale pieniazki ciezko zarobione wydam w pubie na piwo bo za taki crap nie bedzie placil. Nie wiem jak inni ktorzy grali, ale dla mnie wszyscy beta testerzy narzekajacy na fizyke i dokladnie mowiacy co porpawic zostali totalnie zignorowani i na sam koniec lepiej grali mi sie na padzie z xboxa niz na g25 co jest nie tyle smieszne co wrecz zalosne, zawiodlem sie bardzo, mam jednak nadzieje ze w becie nie pokazali finalnej wersji produktu, chociaz czasu na zmiane fizyki nie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Czyli to co było najgorsze w I części pozostało czy zmieniło się na jeszcze gorsze? Szkoda, że tak dużo pracy jest zmarnowane przez to, że auta się po prostu nie prowadzą we właściwy sposób/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zrypana fizyka w tdu1 jest o niebo lepsza niz ta pseudo fizyka w tdu2beta.. kazde auto prowadzi sie tak samo, nie ma mowy o nad czy podsterownosci, auta w ogole nie czuc, a kazdy kolejny "update" byl klapa, a ostatni "poprawiajacy" forcefeedback byl tak zbugowany ze znowu ffb przestal w grze dzialac :) ogolnie kupa smiechu, wiecej bugow niz zalet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 I jak wrażenia z gry w pełnej wersji? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Przecież TDU2 wychodzi dopiero 11 lutego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Już jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Test Drive Unlimited 2 | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Już jest . Ze niby co i gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nie ma mowy o rozmowach o "ruskich" wersjach gry. Premiera 11 i jak nie radze pisać wrażeń z "pełnej" wersji przed tą datą. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Test Drive Unlimited 2 - pierwsze 10 minut gry. Benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jak oceniacie dźwięk z beta testów? Bo to co słyszę na tym filmiku brzmi średnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Hmm, na pewno jest lepszy niż w TDU1, do ideału IMHO trochę mu brakuje, ale jest dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mnie ciekawi jak to ludzie robią że na padach grają jak na klawie. Ktoś chyba jednego wyścigu nie wygra jak tak bedzie sie odbijał od jednego pobocza do drugiego. Chyba że gość sobie popił wcześniej. A pierwsze 10 minut super. Więcej cutscenek niż jazdy. W następnej kolejności trzeba pewnie ubranka wybrać. A ludzie sie śmiali z wiejskiego tuningu w NFS U2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dla mnie dzwiek stal na tak samo niskim poziomie jak w TDU1, a podczas ostatniego beta testu na padzie jezdzilo mi sie lepiej niz na g25 (ostatni patch "zabral" forcefeedback wiec jezdzilo sie zenujaco). Jestem wymagajacy i mocno krytykuje gdyz nie spodziewalem sie ze demo/beta/zapowiedz 2 czesci bedzie juz na wstepie gorsza niz 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Patrząc na ten 10-min gameplay... nie widzę różnic względem starej bety, którą grałem; Gra zapowiadała się fajnie... Ale Grafika odpycha, pomijam tu sytuację że nie pasuje do 2010/2011r; Sposób prezencji, kolorystyka -> plastik fantastik; Coś na wzór Sims3, tylko że jeszcze gorzej; O ile burza w nocy (opieram się na graniu w betę) sprawiała wizualnie frajdę tak reszta... Jak i cała otoczka gry, która tak naprawdę dotyczy samochodów bo nimi... jeździmy; Z grą będzie jak z Mafią II - w sumie dobra gra, poprawiona względem części 1. Ale nadzieje oraz oczekiwania wobec gry były przecież (znacznie) większe; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ogladajac filmik tez nie widze roznic wzgledem bety, fizyka tez wyglada na to samo badziewie, hamulce dzialajace w systemie on/off... a mialo byc tak pieknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 No cholera oczekiwania miałem ogromne a tu tak marnie się zapowiada... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Nie wiem co wy chcecie od tej gry, wyglada na to, ze zapowiada sie prawdziwy SIM s :lol2: Edytowane 20 Stycznia 2011 przez kucyk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Hmm kilka dni zostało do premiery (PL). Podobno fizyka się zmieniła od bety, czy to możliwe? (pytanie retoryczne) bo nie ma co gdybać. Simsów pomijam, bo jak ktoś będzie chciał pojeździć to pojeździ. Bierze to ktoś ? Ja się szczerze zastanawiam, ale grałem w betę i poważnie mi się nie podobała fizyka ( wole z 1, gram na klawie), plus u mnie optymalizacja bety kulała... Aha tak patrze po sklepach, to chyba tylko w jednym pisze pełna polska wersja językowa, a tak to kinowa/napisy, przecież jest pełny dubbing, więc to chyba tylko pomyłka, lub po prostu zamiast napisać dubbing PL, każdy nazywa to jak chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja poczekam na opinie, 8 jest premiera w USA, 11 w EU, jesli beda pozytywniejsze niz po becie to moze zloze preorder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie jest to gra, którą brałbym w ciemno; Stąd w ciemno jej nie biorę; JW czekam na opinie/recenzje; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 A nie będzie dema (jedynka miała)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie będzie. Nie miała. Bety były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie wiem jak na PC, ale na klocku jedynka demo miała, i dalej jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Trochę się zirytowałem, jak kumpel pochwalił się swoją wersją TDU2, że już ma i śmiga. Wchodzę na strony sklepów, brak, dzwonię do Saturna, brak. Potem patrzę na cenę sugerowaną : 129pln. :lol: Komuś się w bani poprzewracało ? Jedynkę kupiłem za 79pln zaraz po premierze, bo warto, bo hit i w ogóle. Ale 130pln płacić za coś, czego nie jestem pewny ? Ojjj, Panowie nagrabili sobie tym u mnie, oj nagrabili... Chciwość to kolejny krok do upadku legendy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...