Xarlith Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Śmiem twierdzić, że NFS World jest dużo większą tandetą niż TDU2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Śmiem twierdzić, że NFS World jest dużo większą tandetą niż TDU2. Miałem okazję zagrać u kumpla i niestety przebija nawet nsfw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavoo Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 witam, mam pytanie... czy mając już założony profil w TDU2 (na którym przeszedłem całą grę) można do niego dopisać konto atari.com? chciałbym pograć trochę w sieci, ale nie udało mi się tego skonfigurować założyłem nowy profil i w momencie zakładania dopisałem konto atari.com i wszystko działa... tylko musiałbym od nowa zdobywać wszystkie licencje i zbierać na kolejne samochody, a to mi się nie uśmiecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Gra ktoś jeszcze ? czy już wszyscy wyj**** TDU2 w kąt ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Na steam Promocja - TDU2 za ~7 €. Póki co kupiłem, wieczorem sprawdzę jak się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Generalnie gra nie jest taka tragiczna.. jak sie wkrecilem to zaczalem grac... Kupilem ja ze 2 miesiace temu na allegro za 30 zl... I gralem w nia juz 3 razy :P Co do fizyki to przesadzacie moim zdaniem z lekka... GTR2/RFactor to nie jest ale sposob prowadzenia autek jest znosny jak na arcadowke. Jak by co to znajdziecie mnie w grze jako DeVeDe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jak lubisz symulator prowadzenia taczki to owszem, calkiem znosny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja też grałem dużo jako wierny fan serii, ale po tym jak podczas gry nastąpił brak prądu a po ponownym właczeniu gry uraczyła mnie komunikatem że moje sejwy są uszkodzone i jedyne co mogę zrobić to ponownie zacząć od nowa, darowałem sobie, miałem ukończone jakies 70% gry... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Kupiłem na Steamie w czasie promocji w zeszłym roku. Na lapciaku z i5 i jakimś gf 540m jakoś tam leci, w natywnej rozdziałce na chyba średnich detalach. Od TDU2 nie oczekiwałem dobrego modelu jazdy, ale no... dziwnie Mi się gra z porównaniu z TDU1. Ta gra to popierdółka, ale fajnie tak sobie pojeździć po wyspach "prawie" jak za czasów TDU1. Mój nick w grze to RazorBMWppcPL (że też gra nie lubi znaków _ ...) Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Az sie lezka zakrecila w oku ;) Wczoraj polatalem z Razorem chwile... moje rozowe pojazdy z pierwszej czesci widze gleboko zapadly w pamiec hehehe :D Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mam pytanie. Czy łatki i patche, które wyszyły do tej pory do TDU2 poprawiły obsługę większej ilośći kierownic? Nie mam zamiaru kupować kierownicy z 500 czy 1000 zł Nie chciałbym też aby okazało się, że gra nie obsługuje tej którą posiadam. Klawiszami jakoś niespecjalnie się gra w TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Granie w TDU2 na kierownicy mija się z celem, ta gra jest stworzona na pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Granie w TDU2 mija się z celem, ta gra jest stworzona na śmietnik. Naprawiłem. Strasznie żałuję, ale wolę już odświeżyć sobie dinozaura TDU1 niż próbować grać w ten horror - na Logitechu DFGT nie da się jeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To w takim razie jakie są w miarę fajne inne ściganki, w które dobrze by się grało na kierownicy? Z tym, że wolałbym coś w stylu NFS czy TDU, czyli, że ,można kupować auta, robić im upgrade itp. Nie specjalnie orietnuję się w ścigankach (właściwie kojarzę tylko nfs, i tdu) Byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pierwszy TDU, stary nfs porsche, pierwszy grid... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pytanie do grających. Można spotkać jeszcze ludzi na serwerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Z gier gdzie można robić tunning aut dorzucił bym obie części NFS Underground ( z naciskiem na 2 część , sporo lepsza ) , NFS MW + Carbon . Z innych ścigałek to np. Hot Pursuit 2 czy Hot Pursuit 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ile razy zaglądam na stronę oficjalną TDU2 to tam zawsze stoi: "pc server down" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Przecież ani Atari ani Eden Games nie istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Z gier gdzie można robić tunning aut dorzucił bym obie części NFS Underground ( z naciskiem na 2 część , sporo lepsza ) , NFS MW + Carbon . Z innych ścigałek to np. Hot Pursuit 2 czy Hot Pursuit 2010 HP2 ja nie polecam ze względu na brak dobrego wsparcia kierownic (a o force feedback można zapomnieć) i brak widoku zza kierownicy. Ale dość offtopu, to raczej pod temat "szukam gry". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...