teraw Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 czemu dzial gry jest w innych nie w oprogramowaniu? przeciez gry rowniez sa programami, chyba ze ja o czyms nie wiem? w innych pasuja mi dzialy o tematye nie-komputerowej, osla i prezentacje, ale gry to przeciez temat o kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Po co siać zamęt? Dobrze jest jak jest i każdy jest do tego przyzwyczajony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak to własnie u nas jest, jak nie ma problemów, to trzeba je stworzyć, bo sie monotonnie robi.. Jest jak jest i tak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 czemu dzial gry jest w innych nie w oprogramowaniu? Odkryłeś to teraz będąc użytkownikiem forum od prawie 4 lat? Więc chyba nie był to dotąd problem. Jeśli teraz zaczęło Ci to przeszkadzać, to znaczy, że wina leży chyba jednak po Twojej stronie, a nie forum :> Hint: OprogramowanieProgramy dla systemów Microsoftu - od niewielkich aplikacji po pakiety biurowe A gry mamy również na konsole, które póki co są produkcji nie tylko microsoftu (i módlmy się, żeby tak zostało), jak również niektórzy uruchamiają je pod unixami. Moja rada: live with that... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak to własnie u nas jest, jak nie ma problemów, to trzeba je stworzyć, bo sie monotonnie robi.. Jest jak jest i tak będzie. Tak, a jak ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby przenieść "ekstremalne" w bardziej widoczne miejsce, na samą górę działu, to tłumaczenie było, że d;a urozmaicenia.... Hint: OprogramowanieProgramy dla systemów Microsoftu - od niewielkich aplikacji po pakiety biuroweA gry mamy również na konsole, które póki co są produkcji nie tylko microsoftu (i módlmy się, żeby tak zostało), jak również niektórzy uruchamiają je pod unixami. Raczej chodziło o osobne subforum w dziale oprogramowanie, a nie wbijanie gier do subforum oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Odnośnie podkręcania - Dlaczego nie ma działu dla zwykłych "ocerów"? Jako podstawowe zagadnienia sie nie łapie, a wrzucanie do tematów o płytach głównych i prockach jest trochę głupie (chce sobie poszukać informacji o jakiś wynikach w OC to muszę przetrzepać całe działy). Poza tym pomyślmy o noobach (czyt. mnie) którzy chcieli by coś podkręcać ale nie potrafią. Może wypadało by szerzyć jakąś kulturę, w największym w Polsce forum na temat OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Takie cos wprowadzi zamet i w moderacji i w korzystaniu z forum przez zwyklych uzytkownikow. Poza tym uzasadnij prosze dlaczego napisales posta w tym temacie, a nie w ogólnym, w ktorym zglaszane sa wszystkie uwagi, a moderacja z uwagą go czyta? Ten jest zatytulowany konkretnie, tyczyl sie konkretnego zagadnienia i zostalo ono wyjasnione. Nie zostal zamkniety, bo nie prowadzimy polityki zamykania forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 chce sobie poszukać informacji o jakiś wynikach w OC to muszę przetrzepać całe działy).Chcesz sobie poszukac informacji o wynikach OC to idziesz na hwbota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 No tak, zwłaszcza, że na hwbocie opisują problemy, kiedy proc się skończył, czym chłodzili, jaką mieli resztę sprzętu, bios, czy jechali z boota czy clocgenem no i na jakim taktowaniu jest full stable :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wg. mnie dobrze jest jak jest bo dział "gry" jest na głównej stronie forum i łatwo się do niego dostać bez kopania. Można by też utworzyć osobny dział "gry". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Wg. mnie dobrze jest jak jest bo dział "gry" jest na głównej stronie forum i łatwo się do niego dostać bez kopania. Można by też utworzyć osobny dział "gry". Jakby był przeniesiony do oprogramowania to też byłby na głównej (należy zauważyć, że mianem "oprogramownie" opatrzony jest zarówno dział jak i subforum się w nim znajdujące) Imo prawdą jest, że to dziwne, iż gry są w "Inne" i raczej jakbym przyszedł tu nowy, to bym szukał ich w oprogramowaniu, lecz jednak każdy sobie poradzi, a taka zmiana nie ma większego sensu. Kwestia osobnego działu "Gry": jak dla mnie nie ma takiej potrzeby, działów i tak jest już dużo, a w tej chwili gry są tylko podzielone na PC i Konsole. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Chyba mam okres, ale na prawde wydaje mi sie, ze ostatnio caly czas pieprzycie glupoty, szukacie dziury w forum, czepiacie sie szczegółów i sprzeciwiacie sie moderatorom "dla zasady". Dziękuje, to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Poza tym pomyślmy o noobach (czyt. mnie) którzy chcieli by coś podkręcać ale nie potrafią.A to Podstawowe Zagadnienia zniknely? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 A to Podstawowe Zagadnienia zniknely? :blink:Myślę że to chodzi o ogólny dział "Podkręcanie"-żeby nie były to podstawy same i żeby nie było ekstremalne-coby pochwalić sie wynikiem a nie dostać ochrzan: "To jest ekstremalne? :lol: ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 No to sa poszczegolne dzialy sprzetowe... Naprawde, organizacja nie polega na maksymalnym rozdrobnieniu wszystkiego i tworzeniu milionow subfor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Zrobiłby się tylko bałagan. Najlepiej to podzielić tak Oprogramowanie>Gry> do tego po jedno subforum: FPP RTS RPG Sportowe etc.. Tak jest dobrze. Fajnie się przegląda forum ,więc po co to specjalnie utrudniać. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Odnośnie podkręcania - Dlaczego nie ma działu dla zwykłych "ocerów"? Jako podstawowe zagadnienia sie nie łapie, a wrzucanie do tematów o płytach głównych i prockach jest trochę głupie (chce sobie poszukać informacji o jakiś wynikach w OC to muszę przetrzepać całe działy). Poza tym pomyślmy o noobach (czyt. mnie) którzy chcieli by coś podkręcać ale nie potrafią. Może wypadało by szerzyć jakąś kulturę, w największym w Polsce forum na temat OC? No tak, zwłaszcza, że na hwbocie opisują problemy, kiedy proc się skończył, czym chłodzili, jaką mieli resztę sprzętu, bios, czy jechali z boota czy clocgenem no i na jakim taktowaniu jest full stable :D To by bylo nieglupie rozwiazanie, bo sam mam sporo wyników, ktore do ekstrima sie nie nadaja (w dzisiejszych czasach fc + vmody + podium w jakiejs kategorii to za malo na nowy temat) i poprostu wielu przygod niema gdzie opisywac. Ot do takiego zapomnianego tematu o 7900 zajrzyjcie sobie, polacy (tak, wiecej niz jeden) okolice WRów robią... Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...